Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

απολαυστε τα πανεμορφα νησια μας, ηλιο και θαλασσα μονοημερη κρουαζιερα καταγαλανα νερα





απολαυστε τα πανεμορφα νησια μας, ηλιο και θαλασσα μονοημερη κρουαζιερα καταγαλανα νερα
Η προσφορα ισχυει για την περιοδο: 01/05/2012 εως 30/09/2012 Και περιλαμβανει:
  • Μονοημερη κρουαζιερα για ενα ατομο σε Πορο – Ύδρα – Αιγινα
  • Γευμα εντος του πλοιου
  • Χρηση πισινας
Το Gallop Travel εχοντας 35 χρονια εμπειριας στον χωρο και καλυπτoντας τις συνεχεις αναγκες της τουριστικης αγορας, σε συνεργασια με την Pleasure Cruises και το πλοιο Aegean Glory σας προσφερουν μονοημερη κρουαζιερα σε Πορο - Ύδρα-... Άιγινα.
Προγραμμα κρουαζιερας ΑΘΗΝΑ: 08:00 Συγκεντρωση στο λιμανι η στο σημειο αναχωρησεως πουλμαν. ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ: 08:15 Αναχωρηση για Πορο. ΠΟΡΟΣ: 10:30 Άφιξη στον Πορο, ενα γραφικο νησι, σε μικρη αποσταση απο την Πελοποννησο, ενα πρασινο παραδεισο απο λεμονιες και πευκα. 11:25 Το πλοιο αναχωρει για Ύδρα. Γευμα (buffet) επι του πλοιου. ΥΔΡΑ: 12:15 Άφιξη στην Ύδρα, ενα απο τα ωραιοτερα Ελληνικα νησια. Το αμφιθεατρικο λιμανι της Ύδρας προσφερει μια γραφικη ποικιλια απο υπαιθριες ταβερνες, καφετεριες και καταστηματα. Δυνατοτητα για μπανιο. 14:30 Αναχωρηση για Αιγινα. ΑΙΓΙΝΑ: 16:15 Άφιξη στην Αιγινα. Δυνατοτητα επισκεψης στο Ναο του Αγιου Νεκταριου, στο Ναο της Αφαιας, για Πανοραμικη εκδρομη η για μπανιο. 18:00 Αναχωρηση για το λιμανι του Πειραια. Κατα τη διαρκεια της επιστροφης μπορειτε να ξεκουραστειτε στα πολυτελη σαλονια η καταστρωματα του πλοιου η να χορεψετε στη DISCO. ΠΕΙΡΑΙΑΣ: 19:30 Άφιξη στο λιμανι του Πειραια.
προσφορα για: Απολαυστε τα πανεμορφα νησια μας, τον ηλιο και την θαλασσα με μια μονοημερη κρουαζιερα στα καταγαλανα νερα του Αργοσαρωνικου, μονο 59 €/ το ατομο!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες