Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

18€ εντατικη ενυδατικη θεραπεια προσωπου βαση υαλουρονικο οξυ , απολεπιση μικροκρυσταλλους,





18€ εντατικη ενυδατικη θεραπεια προσωπου βαση υαλουρονικο οξυ , απολεπιση μικροκρυσταλλους,
Η προσφορα περιλαμβανει
  • Ενυδατικη θεραπεια προσωπου με βαση το υαλουρονικο οξυ, απολεπιση με μικροκρυσταλλους, αναζωογονητικο massage προσωπου με ινδικες μαλαξεις και εφαρμογη μασκας.
Η επιδερμιδα ειναι η ηχω του ψυχισμου μας και ειναι σε ολους γνωστο οτι αποτελει τον καθρεφτη της συναισθηματικης μας ζωης και της ευχαριστησης. Η εντατικη ενυδατικη θεραπεια προσωπου ενυδατωνει την επιδερμιδα σε βαθος, βοηθα... στο σχηματισμο νεων κυτταρων, αναστελλει τη δραση των ελευθερων ριζων και επαναφερει τη λαμψη και την ελαστικοτητα της επιδερμιδας. Προσφερει ενα απαλο, λειο με μεταξενια υφη δερμα γεματο υγεια και με φυσικη λαμψη. Ξεκουραζει και αναζοωγονει το προσωπο. Δινει αμεσα ορατα αποτελεσματα που διαρκουν οταν χρησιμοποιειται συχνα. Ειναι καταλληλη για ολες τις ηλικιες και για καθε τυπο δερματος.. Μπορει να χρησιμοποιηθει σαν μια γρηγορη αλλα και μακροχρονια περιποιηση ομορφιας. Καθως ανεβαινουμε την σκαλα της ηλικιας, υπαρχει μεγαλυτερη αναγκη για περιποιηση και συνισταται πιο συχνη χρηση.

προσφορα για: 18€ για εντατικη ενυδατικη θεραπεια προσωπου με βαση το υαλουρονικο οξυ , απολεπιση με μικροκρυσταλλους, αναζωογονητικο μασαζ προσωπου με ινδικες μαλαξεις και εφαρμογη μασκας. Απαραιτητη διαδικασια πριν την εκθεση στον ηλιο και τη θαλασσα, απο το Εναλλακτικο Κεντρο Ευεξιας SMG, στο Χαλανδρι. Αρχικης αξιας 90€. Έκπτωση 80%.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες