Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 29 Μαΐου 2012

75% εκπτωση χαρισετε εαυτο απολυτη χαλαρωση. λεμφικο μασαζ ελαια αμυγδαλου αποτοξινωση,





75% εκπτωση χαρισετε εαυτο απολυτη χαλαρωση. λεμφικο μασαζ ελαια αμυγδαλου αποτοξινωση,
Η προσφορα περιλαμβανει
  • Ένα λεμφικο μασαζ για την καταπολεμηση της κυτταριτιδας και του τοπικου παχους, προσφερει χαλαρωση, αποσυμφορηση των ιστων και απαλοτητα στο δερμα.
  • Χρησιμοποιειται ελαιο αμυγδαλου.

Το λεμφικο μασαζ βοηθα να βγαλει απο το αδιεξοδο το λεμφικο συστημα. αυτη η μορφη μασαζ βοηθα το σωμα για να... θεραπευθει απο πολλες κοινες ασθενειες. Όπως με τα περισσοτερα μασαζ, ειναι ζωτικης σημασιας να καταναλωθει σημαντικη ποσοτητα νερου μετα απο ενα λεμφικο μασαζ. Κυριος στοχος της λεμφικης μαλαξης ειναι η διεγερση των λεμφαδενων με ειδικες τεχνικες, σε συγκεκριμενες περιοχες του σωματος και η διευκολυνση της κυκλοφοριας του λεμφικου υγρου. Tεχνικη μαλαξης που εστιαζεται στα λεμφικα αγγεια, τους λεμφικους αδενες και το λεμφικο υγρο, με αποτελεσμα τη διευκολυνση και ανακουφιση του λεμφικου συστηματος. Το λεμφικο συστημα ειναι ουσιαστικο σαν συστημα αποβολης του σωματος απο τα βακτηριδια και τις τοξινες. Οι κορεσμενες διαβασεις της λεμφου μπορουν να προκαλεσουν ανισορροπια, πονους, και συμπτωματα οπως τη γριπη.
το Λεμφικο Μασαζ βοηθα : Κυτταριτιδα Τοπικο Παχος Πρησμενες Γαμπες Δερματολογικα Προβληματα Προληψη Ρυτιδων Απλη Ακμη Βελτιωση Ουλων μετα απο αισθητικες χειρουργικες επεμβασεις Λεμφοιδηματα και φλεβικα οιδηματα Τραυματα Χρονιες Φλεγμονες Παθησεις του Πεπτικου Κατακρατηση Υγρων Παθησεις του Συνδετικου Ιστου (ρευματισμοι, αρθριτιδες, αρθροπαθειες) Νευρολογικα Προβληματα Παθησεις Ω/λα και Οφθαλμολογικες Ημικρανιες, στρες Αϋπνιες
προσφορα για: 75% εκπτωση για να χαρισετε στον εαυτο σας την απολυτη χαλαρωση. Λεμφικο μασαζ με ελαια αμυγδαλου για αποτοξινωση, λιποδιαλυση και καταπολεμηση της κυτταριτιδας, μονο 8 €!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες