Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 29 Μαΐου 2012

35€ ταυτοχρονη λυση τοπικο λιπος, κυτταριτιδα και αναπλαση δερματος τριπλη δραση υπερηχου, laser και





35€ ταυτοχρονη λυση τοπικο λιπος, κυτταριτιδα και αναπλαση δερματος τριπλη δραση υπερηχου, laser και
Η προσφορα περιλαμβανει
  • 2 Θεραπειες Beauty Action με την τριπλη δραση του Υπερηχου, της Ηλετροθεραπειας και του Laser για αναπλαση δερματος, μειωση του τοπικου παχους και της κυτταριτιδας.
  • 1 θεραπεια life spa
  • 3 δεκαημερα προγραμματα διατροφης για απωλεια βαρους αλλα και τοπικου λιπους
  • 3 λιπομετρησεις και διαγνωστικα test
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Το BEAUTY ACTION αποτελει... σημαντικη λυση στον τομεα του τοπικου παχους, της κυτταριτιδας και της αισθητικης του σωματος. Αυτο το επιτυγχανει διαθετοντας ενα συνδυασμο τριων διαφορετικων συγχρονων τεχνολογιων.Ειναι καταλληλο για :Τοπικο παχος, κυτταριτιδα, χαλαρωση, κατακρατηση υγρων, αλλοιωσεις της επιδερμιδας ΥΠΕΡΗΧΟΣ Ο υπερηχος, γνωστος απο τον χωρο της φυσικοθεραπειας, ασκει μια μηχανικη δραση στο σωμα και με διεισδυτικοτητα εως 7cm πληττει την κυτταριτιδα και το υποδοριο τα οποια και διασπα σε ικανο βαθμο. Ταυτοχρονα προκαλει υπεραιμια και αγγειοδιαστολη ανοιγοντας τον δρομο για την απορροφηση και απομακρυνση τους μεσω του κυκλοφορικου. Επισης αυξανει σε τοπικο επιπεδο την διαπερατοτητα της μεμβρανης των κυτταρων με αποτελεσμα την αυξηση του μεταβολισμου τους και την αποβολη περιττων σωματικων υγρων. ΦΑΡΑΔΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ Η ηλεκτροθεραπεια του BEAUTY 5 ACTION συγκεντρωνει ολα τα χαρακτηριστικα των ομωνυμων θεραπειων και δραστηριοποιει αμεσα το μυϊκο συστημα με κυρια προσαρμογη την αυξηση του μυϊκου τονου εφοσον προκαλει μη βουλητικη συσπαση στους γραμμωτους μυες. Με αυτο τον τροπο συμπληρωνει με τον καλυτερο τροπο τον υπερηχο, προκαλωντας επαγωγικα την επανακτηση της σφριγηλοτητας του δερματος (συσφιξη) και την βελτιωση της υφης-ελαστικοτητας της επιδερμιδας. LASER ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ Η κεφαλη laser δρα στα δυο πρωτα υποστρωματα του δερματος με χαρακτηρα αναπλαστικο. Αυτο το επιτυγχανει ερεθιζοντας κυτταρικους σχηματισμους του δερματος γνωστους ως ΙΝΟΒΛΑΣΤΕΣ, υπευθυνους για την εκκριση ελαστινης και κολλαγονου, μοριων που παιζουν δομικο ρολο στο δερμα. Η επιταχυνση παραγωγης των παραπανω μοριων επιδρα αναπλαστικα στην επιδερμιδα ανανεωνοντας την κυτταρικα και κατ΄ επεκταση αισθητικα. Έτσι λοιπον αλλοιωσεις του δερματος οπως, ουλες, ρυτιδες, ραβδωσεις, ελαφρια ευρυαγγεια, κ.τ.λ απαλυνονται σημαντικα.
Τι ειναι το Life Spa; Το Life Spa προκειται για συνδυαστικη Εφαρμογη με θερμοθεραπεια για Αυξηση του Μεταβολισμου και ελεγχο σωματικου βαρους. Τι διαφορα θα δω στο σωμα μου; Το Life Spa ειναι αποτελεσματικο οσων αφορα στον ελεγχο του σωματικου βαρους, αλλα επισης συμβαλλει πολυ σημαντικα στην αυξηση του μεταβολισμου, στην υγεια του δερματος και του κυκλοφορικου συστηματος. Συγκεκριμενα επιτυγχανει: Kαταπολεμαται το ολικο παχος και η χαλαρωση, στα ατομα με μεσαιες αναγκες. Τονωνεται η επιδερμιδα ενω παραλληλα επιτυγχανουμε βαθυτερη αποτοξινωση των μπλοκαρισμενων περιοχων.
προσφορα για: 35€ για ταυτοχρονη λυση στο τοπικο λιπος, την κυτταριτιδα και την αναπλαση δερματος με την τριπλη δραση του Υπερηχου, του Laser και της Ηλετροθεραπειας ! Στα MediΠριονου με 89% εκπτωση!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες