Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

τελεια οραση 55% εκπτωση! 6 μηνιαιοι φακοι επαφης ορασεως επωνυμης εταιρειας frequency55 αψογη εφαρμογη





τελεια οραση 55% εκπτωση! 6 μηνιαιοι φακοι επαφης ορασεως επωνυμης εταιρειας frequency55 αψογη εφαρμογη
Η προσφορα περιλαμβανει
  • Έξι μηνιαιους φακους επαφης της επωνυμης εταιρειας Frequency 55.

  • To βιολογικο υγρο ALL CLEAN SOFT θα δοθει δωρεαν στο κατοχο 3 κουπονιων.
Προκειται για φακους επαφης ασφαιρικης κοπης τελευταιας τεχνολογιας με 55% υδροφιλια, κατασκευασμενους απο Hema-copolymer. Το υλικο αυτο προσφερει ανεση ακομα και μετα απο πολυωρη χρηση αφου εχει μεγαλη διαπερατοτητα... σε οξυγονο και στο τελος της ημερας ο κερατοειδης δεν εμφανιζει ερυθροτητα.
Χρηση φακων επαφης Σε γενικες γραμμες οι φακοι επαφης ειναι ενα μεσο διορθωσης της μυωπιας, της υπερμετρωπιας η του αστιγματισμου που τα τελευταια χρονια εχει παρουσιασει ραγδαια εξελιξη. Ειναι ενα αριστο διορθωτικο μεσο το οποιο εαν εφαρμοστει σωστα σας εγγυαται καλυτερη οραση απο αυτην που εχετε με τα γυαλια σας.
Πλεονεκτηματα: Καλυτερη οραση σε συγκριση με τα γυαλια σας γιατι θα εχετε μεγαλυτερο οπτικο πεδιο (ενω στα γυαλια αυτο περιοριζεται απο το μεγεθος του σκελετου). Καλυτερη οραση σε συγκριση με τα γυαλια σας γιατι ο φακος επαφης κινειται μαζι με το ματι σας και επομενως παραμενει παντοτε στο σωστο κεντρο (ενω με τα γυαλια δεν συμβαινει το ιδιο, βλεπετε μεσα απο το κεντρο των γυαλιων μονο οταν κοιταζετε ευθεια). Αισθητικα αναδεικνυουν το φυσικο σας βλεμμα και τα ματια σας δειχνουν ακριβως οπως ειναι (οχι μικροτερα η μεγαλυτερα). Καταλληλοι για σπορ η αλλες ασχολιες στις οποιες σας εμποδιζουν τα γυαλια σας (εδω προτεινονται μονο οι μαλακοι φακοι). Εδω οι φακοι επαφης επεκτεινουν την περιφερικη οραση, εξαλειφουν το προβλημα των θαμπωμενων γυαλιων και σας απαλλασσουν απο την εγνοια του να μην σπασετε τα γυαλια σας.
προσφορα για: Τελεια οραση με 55% εκπτωση! 6 μηνιαιοι φακοι επαφης ορασεως της επωνυμης εταιρειας Frequency55 με αψογη εφαρμογη και προστασια της υγιεινης των ματιων. Μονο 18 €!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες