Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

29€ επανασχηματισμο στηθους χωρις πλαστικη δυο θεραπειες cryobreast, 91% εκπτωση





29€ επανασχηματισμο στηθους χωρις πλαστικη δυο θεραπειες cryobreast, 91% εκπτωση
Η προσφορα περιλαμβανει
  • Επανασχηματισμος Στηθους χωρις Πλαστικη με δυο Θεραπειες Cryobreast
Τι ειναι η θεραπεια Cryobreast; Η θεραπεια Cryobreast ειναι το αποτελεσμα υψηλης ιατρικης ερευνας. Προκειται για επανασχηματισμο του στηθους που επιτυγχανει επιδερμικη συσφιξη του δερματος με την τεχνολογια Cryoplasty και βελτιωνει παραλληλα την γενικοτερη εικονα του μαστου. Στηριζεται στον συνδυασμο μεταξυ του αποτελεσματος... της κρυοθεραπειας με την δραση των ενεργων συστατικων που εφαρμοζονται στο δερμα. Ειναι σημαντικο να αναφερουμε πως η μεθοδος δεν επιδρα στην εσωτερικη ανατομια του μαστου δηλαδη στον μαστικο αδενα , στον συνδετικο ιστο και στους γαλακτοφορους πορους αλλα μονο στον δερματικο ιστο.
Ποιες οι βασικες δρασεις της τεχνολογιας Cryoplasty; 1.Controlled analgesia Ελεγχομενη αναλγησια - την ταχεια αναστολη της νευρικης αγωγιμοτητας με αποτελεσμα την τοπικη αναλγησια για την εν τω βαθη ενεργοποιηση των δερματικων ιστων. 2.Dermocryophoresis Το ψυχος δημιουργει αμεσα αγγειοσυστολη της μικροκυκλοφοριας του δερματος. Ως φυσιολογικη αντιδραση, το δερμα παρουσιαζει εντονη αγγειοδιαστολη των τριχοειδων αγγειων για να αντισταθμισει την ξαφνικη ψυξη του. Ο μηχανισμος αυτος επιφερει μια ταχεια αντιδραση αγγειοκινησης και αγγειοδιαστολης ενεργοποιωντας το φαινομενο της αντλησης (vasomotricity). Αυτο το φαινομενο επιτρεπει μια αξιοσημειωτη δερμα διανομη των ενεργων συστατικων. 3.Skin oxygenation Οξυγονωση του δερματος-ενεργοποιηση της δερματικης μικροκυκλοφοριας η οποια προωθει την καλυτερη κυτταρικη οξυγονωση, βελτιστοποιωντας ετσι το μεταβολισμο των κυτταρων.
Η θεραπεια αυτη επιτυγχανει συσφιξη σε ολους τους μαστους; Αναλογα με τον βαθμο χαλαρωσης τους. Αξιολογουμε την χαλαρωση σε 3 βαθμους. Το κριτηριο ειναι που βρισκεται η θηλη σε σχεση με την υπομαστιο πτυχη, το σημειο δηλαδη που ενωνεται ο μαστος με τον υπολοιπο θωρακα. Έτσι λοιπον εχουμε: 1ου Βαθμου χαλαρωση στηθους σημαινει οταν η θηλη του μαστου βρισκεται πανω απο την υπομαστιο πτυχη*. 2ου Βαθμου χαλαρωση στηθους σημαινει οταν η θηλη του μαστου βρισκεται στο ιδιο επιπεδο με την υπομαστιο πτυχη*. 3ου Βαθμου χαλαρωση στηθους σημαινει οταν η θηλη του μαστου βρισκεται κατω την υπομαστιο πτυχη* ενδειξη για λυση του αισθητικου προβληματος μονο με χειρουργικη επεμβαση οπου και ΔΕΝ πραγματοποιουμε στους χωρους μας.

προσφορα για: 29€ για επανασχηματισμο στηθους χωρις πλαστικη με δυο θεραπειες Cryobreast, 91% εκπτωση.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες