Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

35€ ολικη επαναφορα προσωπο chronorepair “no injection messotherapy” περιλαμβανει 2 θεραπειες μεσοθεραπειας





35€ ολικη επαναφορα προσωπο chronorepair “no injection messotherapy” περιλαμβανει 2 θεραπειες μεσοθεραπειας
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:
A) Μη ενεσιμη Μεσοθεραπεια Προσωπου Προκειται για προηγμενη τεχνολογια που καινοτομει δινοντας αμεσα αποτελεσματα στις ρυτιδες και στην υφη της επιδερμιδας, με ασφαλεια και σιγουρια, χωρις τη χρηση ενεσης. Πως λειτουργει η θεραπεια; Το μυστικο της μεθοδου για εντυπωσιακα αποτελεσματα βρισκεται στον τροπο με τον οποιο διεισδυει στο δερμα ενα ειδικο κοκτειλ με βιταμινη C και... αντιοξειδωτικα στοιχεια, το οποιο ανανεωνει το δερμα. Με τη βοηθεια ενος μικροεμβολου επιτυγχανεται η αμεση διεισδυση του κοκτειλ ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΑ, μεσα δηλαδη στο δερμα, στην «καρδια» του προβληματος. Με αυτην τη μεθοδο βασιζομαστε στην ικανοτητα που εχουν τα ιδια τα κυτταρα του δερματος μας να επουλωνουν τις βλαβες τους δινοντας τους την τροφη που χρειαζονται. Mε το ειδικο κοκτειλ που περιεχει βιταμινη C και αντιοξειδωτικα επιτυγχανεται η αναστολη της διαδικασιας γηρανσης. Aφου διεισδυει η βιταμινη C στις βαθυτερες στοιβαδες του δερματος εφαρμοζεται μασκα προσωπου, για να δημιουργηθει ενα «φραγμα», το οποιο συγκρατει το δυναμωτικο κοκτειλ μεσα στο δερμα και το βοηθα να απορροφησει τη βιταμινη C και τα αντιοξειδωτικα στοιχεια. Τι διαφορα θα δω στο προσωπο μου; Η πατενταρισμενη μεθοδολογια με τη χρηση ειδικου μικροεμβολου εξασφαλιζει μεγαλυτερη διεισδυση μειγματος βιταμινων και υαλουρονικου στις βαθυτερες στοιβαδες του δερματος, αναστελλοντας ετσι τη διαδικασια γηρανσης. Πιο συγκεκριμενα: Πιο φωτεινη επιδερμιδα Οι λεπτες γραμμες εξαφανιζονται Οι βαθιες ρυτιδες σβηνουν. Αντιμετωπιζονται τα σημαδια αφυδατωσης Βελτιωνει τη διαυγεια και τον τονο της επιδερμιδας Ανασταλτικη και προληπτικη αντιγηραντικη του δραση. Διαρκεια θεραπειας: 20-25'
B) HYALOURONIC ACTION Βαθια ενυδατικη εφαρμογη που βοηθα στην ενυδατωση του δερματος και την απαλοτητα του. Υποστηριζει την κυτταρικη ανανεωση και συγκρατει την υγρασια. Φυτικα και θαλασσια εκχυλισματα σε συνδυασμο με το υαλουρονικο οξυ (Plumping Original Gel), διεισδυουν στο δερμα με αποτελεσμα τη μειωση της αφυδατωσης και της ξηροτητας του. Το δερμα ενυδατωνεται σε βαθος αποκτα λαμψη και απαλοτητα. Διαρκεια Θεραπειας 30 min.
Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για ραντεβου, στο 801 801 1035.
προσφορα για: 35€ για ολικη επαναφορα στο προσωπο με Chronorepair “no injection Messotherapy” που περιλαμβανει 2 θεραπειες Μεσοθεραπειας προσωπου για αντιγηρανση και 2 θεραπειες HYALOURONIC ACTION για αμεση και βαθια ενυδατωση στα MediΠΡΙΝΟΥ, αξιας 350€ - εκπτωση 90%.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες