Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

6€ εισοδο ενος (1) ατομου εξαιρετικο παιδικο μιουζικαλ “η συναυλια των ζωων”, μουσικη παρασταση





6€ εισοδο ενος (1) ατομου εξαιρετικο παιδικο μιουζικαλ “η συναυλια των ζωων”, μουσικη παρασταση
  • Η προσφορα ισχυει μεχρι 8 Απριλιου 2012.
  • Οι παραστασεις πραγματοποιουνται καθε Σαββατο στις 16.00 και καθε Κυριακη στις 11.15 & 16.00.
  • Η προσφορα ισχυει μονο με την αγορα και προσκομιση του συγκεκριμενου κουπονιου (η των στοιχειων του).
  • Η προσφορα περιλαμβανει την εισοδο ενος ατομου στην παιδικη θεατρικη παρασταση “Η συναυλια των ζωων” στο θεατρο “Θυμελη-Έλλης Βοζικιαδου”.
  • Η... διαρκεια της παραστασης ειναι 90 λεπτα.
  • Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για κρατηση του εισιτηριου 2 ημερες πριν και η προσκομιση του κουπονιου σας στο ταμειο του θεατρου.
  • Καθε χρηστης μπορει να αγορασει απεριοριστο αριθμο κουπονιων για χρηση ειτε απο τον ιδιο ειτε με την μορφη δωρου σε φιλους η συγγενεις.
  • Το παρκινγκ βρισκεται πλησιον του θεατρου, με ειδικη τιμη 5 ευρω μονο για τους πελατες μας (με την επιδειξη του εισιτηριου).
  • Για οποιαδηποτε πληροφορια μπορειτε να τηλεφωνειτε στο 2108657677 απο τις 10:00 το πρωι μεχρι τις 14:00 το μεσημερι.
     “Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ” Μια διασκεδαστικη και χαρουμενη παιδικη μουσικη παρασταση που ψυχαγωγει εισαγοντας τα παιδια στο μαγικο κοσμο της μουσικης! Τα ευφανταστα σκηνικα και κοστουμια, η χρηση πολυμεσων, η διαδραστικη συμμετοχη των παιδιων και η ζωντανη μουσικη γινονται το οχημα για να ταξιδεψουν μικροι και μεγαλοι στο μαγικο κοσμο ενος υπεροχου παραμυθιου! Την προσαρμογη του παραμυθιου των αδελφων Γκριμ και  τη σκηνοθεσια, υπογραφει η Έλλη Βοζικιαδου, μετατρεποντας την παρασταση σε μια μαγευτικο ταξιδι μουσικης και διασκεδασης! Τεσσερα ζωακια, ενας σκυλος, μια γατα, ενας κοκορας και ενα γαϊδουρακι βρισκονται ξαφνικα χωρις αφεντη και επειδη και οι τεσσερις ειναι καλλιφωνοι, αποφασιζουν να κανουν ενα μουσικο συγκροτημα και να ζησουν απο δω και περα τραγουδωντας! Στο δρομο για την πολη, οπου θα δειξουν στο κοινο το μεγαλο τους ταλεντο, πολλα διασκεδαστικα συμβαινουν. Καθως προχωρουν πεινασμενα και κουρασμενα απο το δρομο βλεπουν ενα αγροτοσπιτο κι αποφασιζουν να μπουνε μεσα να περασουν εκει τη νυχτα. Απο το παραθυρο ομως βλεπουν ενα ληστη μεσα στο σπιτι που κλεβει και τρωει και πινει χορευοντας και τραγουδωντας. Τα ζωακια εξοργισμενα με το θρασος του, αποφασιζουν να τον διωξουν με μια.. Συναυλια! Χαριστε στα παιδια σας τη δυνατοτητα να παρακολουθησουν μια παρασταση γεματη μουσικη, κεφι, ευαισθησια και οικολογικα μηνυματα! Προγραμματιστε και συνδυαστε παιδικο παρτυ μετα την παρασταση στο ειδικα διαμορφωμενο φουαγιε του θεατρου! Η συναυλια των ζωων
Θεατρικη διασκευη – Σκηνοθεσια:  Έλλη Βοζικιαδου
Μουσικη: Διονυσης Κουτσης
Σκηνικα: Χαραλαμπος Σεπεντζης - Ειρηνη Χαρατσαρη
Κοστουμια: Έλσα Βωκου – Χαραλαμπος Σεπεντζης
Χορογραφιες: Έλλη Βοζικιαδου – Έλλη Λορεντη
Εκτελεση μουσικης: Βασιλης Ποτηρης
Μουσικη διδασκαλια: Λορνα Κουτση
Φωτισμοι: Νικος Τσελες – Γιωργος Κυλιακουδης
Ηθοποιοι: Μιραντα Κοροβιλα, Μαρια Σταβαρη (β’ διανομη Έλλη Λορεντη), Κωνσταντινος Τσιομιδης, Κωνσταντινα Χαρατσαρη και Φιλινη Παναγιωτοπουλου.
VIDEO-TRAILER ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: http://www.youtube.com/watch?v=QiG0yihuR6g&feature=youtu.be   Δειτε και την αλλη προσφορα εδω.
προσφορα για: 6€ για εισοδο ενος (1) ατομου στο εξαιρετικο παιδικο μιουζικαλ “Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ”, μια μουσικη παρασταση για μικρους και μεγαλους, βασισμενη στο γνωστο παραμυθι των αδελφων Γκριμ, “Οι τραγουδιστες της Βρεμης” σε διασκευη – σκηνοθεσια Έλλης Βοζικιαδου, στο Θεατρο “Θυμελη”. Αξιας 12€. Έκπτωση 50%.



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες