Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

35€ εντατικο mini προγραμμα απωλειας κιλων «fat free» μεσα 4 εβδομαδες χανετε απο 4 εως 6 κιλα! προγραμμα





35€ εντατικο mini προγραμμα απωλειας κιλων «fat free» μεσα 4 εβδομαδες χανετε απο 4 εως 6 κιλα! προγραμμα
Η προσφορα περιλαμβανει
  • 4 θεραπειες (Air Massage) μηχανικου μασαζ για λεμφικη αποσυμφορηση και αυξηση μεταβολισμου που ξεμπλοκαρει τον οργανισμο και τον βοηθαει να χασει βαρος
  • 4 εβδομαδιαια προγραμματα διατροφης σχεδιασμενα με βαση το προσωπικο σας διατροφολογικο αποτυπωμα Metabolism id
  • 4 προσωπικες συνεδριες με τον εξειδικευμενο διατροφολογο των MediΠΡΙΝΟΥ
  • 4 διαγνωστικα τεστ λιπομετρησης και... μεταβολικου ρυθμου
Τι ειναι το Air Massage; Το Air Massage βασιζεται στην τεχνολογια του λεμφικου μασαζ. Προκειται για μηχανικη Πρεσσοθεραπεια για τονωση του λεμφικου Συστηματος. Πως λειτουργει η θεραπεια; Το Air Massage ασκει προοδευτικη πιεση σε ολο το σωμα απο τα ακρα προς τα πανω και ιδιαιτερα στα «προβληματικα» σημεια στηριξης του σωματος, οπου λιμναζει η λεμφος (οπως τα κατω ακρα και οι γλουτοι). Στοχευει δηλαδη ιδιαιτερα στα σημεια εκεινα που η λεμφος εχει συσσωρευτει, επιτυγχανοντας ετσι με σταδιακο ρυθμο την αποκατασταση της λειτουργιας της. Με αυτην την προοδευτικη πιεση ενισχυεται η καλη κυκλοφορια του αιματος, απομακρυνοντας τα οιδηματα και αυξανεται ο μεταβολισμος. Επιπλεον, βελτιωνει εσωτερικα την υγεια και ξεμπλοκαρει τον οργανισμο που δεν μπορει να χασει ευκολα βαρος, ενω παραλληλα σταθεροποιει το ρυθμο απωλειας κιλων. Ειναι αξιοσημειωτο οτι το Air-Massage, εχει διαφορετικα προγραμματα συμφωνα με τις αναγκες του καθε ατομου χωριστα. Υπαρχει προγραμμα για αντιμετωπιση της κυτταριτιδας, λιποδιαλυσης, φλεβικου και λεμφικου μασαζ. Ακομα υπαρχει ειδικο προγραμμα μασαζ σιατσου, που προσφερει χαλαρωση και ξεκουραση. Τι διαφορα θα δω στο σωμα μου; Το Air Massage βοηθαει στην σωστη λειτουργια του λεμφικου μας συστηματος, με αποτελεσμα την κινητοποιηση του μεταβολισμου και την αποτοξινωση του οργανισμου μας. Συγκεκριμενα επιτυγχανει: Βελτιωση της κυκλοφοριας του αιματος και της λεμφου Αντιμετωπιση των οιδηματων που κυριως παρατηρουνται στα κατω ακρα. Ορατη μειωση της κυτταριτιδας Αισθηση βαθιας χαλαρωσης και ανακουφισης. Διαρκεια θεραπειας: 30' Ισορροπημενη Διατροφη για ομορφια και υγεια / Metabolism id Στα MediΠρινου οι εξειδικευμενοι διατροφολογοι προσεγγιζουν το θεμα της διαιτας και του αδυνατισματος, απο την πλευρα της επιστημης διαμορφωνοντας διατροφολογικα σχηματα βασισμενα στο δικο σας μεταβολικο αποτυπωμα (Metabolism id) στις δικες σας δηλαδη αναγκες και προτιμησεις ωστε να τα τηρειτε με ευκολια και να επιτυγχανεται αμεση απωλεια λιπους. Σας βοηθουν να κατανοησετε τις καθημερινες διατροφικες σας συνηθειες, καταγραφοντας το προσωπικο διατροφολογικο σας ημερολογιο. Εντοπιζεται τις αλλαγες που πρεπει να κανετε και να ακολουθησετε ενα νεο τροπο διατροφης υιοθετωντας ενα νεο τροπο ζωης. Έτσι μαθαινετε να αγαπατε το σωμα μας θωρακιζοντας παραλληλα και την υγεια σας.
προσφορα για: 35€ για το εντατικο mini προγραμμα απωλειας κιλων «Fat free» που μεσα σε 4 εβδομαδες χανετε απο 4 εως 6 κιλα! Το προγραμμα περιλαμβανει 4 θεραπειες απωλειας βαρους. 90%, εκπτωση.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες