Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

19€ 8 μαθηματα pilates διαρκειας 1 ωρας καθενα, απο energy & health spa ιλισσια, κοντα μετρο μεγαρου μουσικης,





19€ 8 μαθηματα pilates διαρκειας 1 ωρας καθενα, απο energy & health spa ιλισσια, κοντα μετρο μεγαρου μουσικης,
  • To Pilates ειναι γυμναστικη. Αποτελει ενα προγραμμα φυσικης και θεραπευτικης αγωγης με βαση την πιο φυσιολογικη λειτουργια του σωματος, την κινηση.
  • Το Pilates ειναι μια μορφη τεχνης , οπως οι πολεμικες τεχνες η ο χορος, που πρεπει κανεις να το εξασκει σε καθημερινη βαση για να τελειοποιηθει. Ειναι μια επιστημη σωματος, μια τεχνικη τοσο ακριβης και πλουσια που θα ευεργετησει αμεσα το σωμα σας και τα ευεργετικα της αποτελεσματα... θα σας ακολουθουν για παντα.
ΤΟ PILATES ΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
  • Η ιδια η ζωη καταστρεφει το σωμα μας: καμπουριαζουμε ολο και περισσοτερο, χανουμε τη φυσικη μας αρμονια, γερναμε. Ειμαστε δεξιοχειρες η αριστεροχειρες, χρησιμοποιουμε μονο μια πλευρα του σωματος μας κουβαλαμε την τσαντα η το παιδι μας. Η καθημερινοτητα μας ωθει να χρησιμοποιουμε περισσοτερο καποιους μυς, αφηνοντας αλλους να αδρανουν.
  • Το Pilates μπορει να αποτελεσει ενα θαυμασιο αντιδοτο σε ολα αυτα, μεσω ασκησεων που θα διατεινουν τους μυς, θα ευθυγραμμισουν την σπονδυλικη στηλη και θα δυναμωσουν το σωμα.
  • Με λιγα λογια, το Pilates θα αναβαθμισει τις συνηθισμενες σας δραστηριοτητες εμπλουτιζοντας τες και θα σας βοηθησει να βελτιωσετε την εμφανιση και την αποδοση σας και, πανω απ΄ολα, θα σας κανει να νιωσετε καλυτερα.

ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΟΥ PILATES
  • Θα μαθετε μια οργανωμενη σειρα ασκησεων που γυμναζουν ολο το σωμα απο την κορυφη ως τα πελματα.
  • Θα ευεργετηθειτε AΜΕΣΑ: μειωνοντας το συνολικο αριθμο των επαναληψεων και δουλευοντας περισσοτερο συνειδητα την καθε κινηση, θα επιτυχετε εμφανη και μακροχρονια αποτελεσματα.
  • Ετοιμαστειτε για εντονη ασκηση χωρις ομως να επιβαρυνετε διολου τις αρθρωσεις σας. Εσεις θα εναλλασσετε θεσεις, μια ξαπλωμενοι, μια καθιστοι, μια γονατιστοι, ενω το σωμα σας ασκηση με την ασκηση θα δυναμωσει και θα μακραινει.
  • Πρεπει να διατηρειτε το μυαλο σε ετοιμοτητα κι ενεργο την ωρα που γυμναζεστε, για να αποκτησετε και να καλλιεργησετε την επιγνωση του σωματος σας. Αν ακολουθειτε πιστα τις οδηγιες θα δειτε οτι καθε φορα η ωρα της ασκησης θα περναει προτου το καταλαβετε.


προσφορα για: 19€ για 8 Μαθηματα Pilates διαρκειας 1 ωρας το καθενα, απο το Energy & Health Spa στα Ιλισσια, κοντα στο μετρο του Μεγαρου Μουσικης, αξιας 70€ - εκπτωση 73%. Μια επιστημη σωματος, μια τεχνικη τοσο ακριβης και πλουσια που θα ευεργετησει αμεσα το σωμα σας και τα ευεργετικα της αποτελεσματα θα σας ακολουθουν για παντα!



απο την σελιδα προσφορων : Dealmyday.gr

προσφορες