Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

14.90€ παρακολουθησετε 4 εβδομαδιαια μαθηματα θεατρικου παιχνιδιου μικρους και μεγαλους άννα





14.90€ παρακολουθησετε 4 εβδομαδιαια μαθηματα θεατρικου παιχνιδιου μικρους και μεγαλους άννα
  • Η προσφορα ισχυει εως 30/06/2012.
  • Το κουπονι ισχυει για ενα ατομο και περιλαμβανει ενα (1) μηνα θεατρικου παιχνιδιου για μικρους και μεγαλους με την Άννα Φωτοπουλου
  • Τα 4 μαθηματα θα πραγματοποιηθουν καθε Σαββατο 14:00-16:00.
  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η τους φιλους του.
  • Tα μαθηματα θα... πραγματοποιηθουν σε ολιγομελη γκρουπ.
  • Ισχυει εκπτωση 30% για ολους τους υπολοιπους μηνες του προγραμματος καθως και 20% για οποιοδηποτε αλλο σεμιναριο επιλεξουν να παρακολουθησουν στη σχολη Tabula Rasa.
  • Για κρατηση θεσης, απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια στο τηλ. 2130024291.
 Θεατρικο παιχνιδι Το θεατρικο παιχνιδι ειναι η  µορφη εκεινη του δρωµενου που προκυπτει απο ελευθερους αυτοσχεδιασµους  µε η χωρις λογο,  βασισµενο στα βιωµατα και τα αισθηµατα των συµµετεχοντων. Μια βασικη διαφορα του µε το ιδιο το θεατρο ειναι οτι δεν στοχευει στην παρασταση του γεγονοτος αλλα απλα και  µονο αρκειται στη βιωση του απο τους συµµετεχοντες. Το θεατρικο παιχνιδι επιτρεπει στον ανθρωπο να εκφραστει συνολικα, να διοχετευσει δηµιουργικα την ενεργεια του, να ευαισθητοποιηθει και να επικοινωνησει. Επιπλεον δυναµωνει και δενει  µια οµαδα που προκειται να δουλεψει µαζι π.χ. σε µια θεατρικη παρασταση.

προσφορα για: 14.90€ για να παρακολουθησετε 4 εβδομαδιαια μαθηματα Θεατρικου Παιχνιδιου για μικρους και μεγαλους με την Άννα Φωτοπουλου απο το εργαστηρι δημιουργικης γραφης Tabula Rasa στο Θησειο, Αξιας 67€- Έκπτωση 78%



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες