Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

13,80€ ενα εισιτηριο, επιτυχημενη θεατρικη παρασταση "συμπεθεροι απο τα τιρανα" απο θεατρο κιβωτος





13,80€ ενα εισιτηριο, επιτυχημενη θεατρικη παρασταση
ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ’ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ 4oς χρονος
Οι καινουργιοι συμπεθεροι καταφθανουν κατευθειαν απο τα Τιρανα στο θεατρο Κιβωτος. Η σπαρταριστη κωμωδια του Θαναση Παπαθανασιου και Μιχαλη Ρεππα για τεταρτη χρονια με μια εκρηκτικη διανομη (με αλφαβητικη σειρα): Μαρια Γεωργιαδου, Δημητρης Μαυροπουλος, Γιωργος Παρτσαλακης, Βασια Τριφυλλη.
Λιγα λογια για το εργο: Η Πενη και ο Λυκουργος ειναι ενα ευκαταστατο ζευγαρι που ζει... σε μια μεγαλη επαρχιακη πολη της κεντρικης Ελλαδας. Έχουν μια μοναχοκορη τη Λιζα η οποια σπουδαζει στο Λονδινο. Όλα τους τα προβληματα μοιαζουν λυμενα. Ζουν σε ενα περιβαλλον νεοπλουτιστικης πολυτελειας και το ονειρο τους ειναι, τι αλλο; Να δουν την κορουλα τους αποκατεστημενη με εναν καλο γαμπρο. Σχεδον διπλα απ’ το σπιτι τους, εχουν τη μονοκατοικια τους η Πωλινα, αδερφη της Πενης και ο αντρας της Βασιλης, οι οποιοι ζουν σε ενα αντιστοιχα ευπορο περιβαλλον. Λιγο πριν το Πασχα, η Λιζα ερχεται απο το Λονδινο με το αγορι της, ενα νεαρο φοιτητη που γνωρισε στο Λονδινο, τον Άλφρεντ. Το γεγονος οτι η κορουλα εχει φιλο, ειναι ενα σοκ για μια τετοια οικογενεια, αλλα ευχαριστο σοκ. Ο Άλφρεντ ειναι πανεμορφος και πολυ ευγενικος. Οι δυο αδερφες αλλα και οι δυο μπατζανακηδες ενθουσιαζονται οταν γνωριζουν το γαμπρο απ’ το Λονδινο, αλλα πεφτουν απ’ τα συννεφα οταν μαθαινουν οτι ο Άλφρεντ δεν ειναι Άγγλος. Ειναι Αλβανος. Μαζι με την απολαυστικη τετραδα των συμπεθερων οι Κωστας Καζακας, Νατασσα Κοτσοβου, Νικη Λαμη, Χρηστος Τριποδης, Μανος Ιωαννου.
Σκηνοθεσια: Θανασης Παπαθανασιου + Μιχαλης Ρεππας Σκηνικα: Αντωνης Δαγκλιδης Κοστουμια: ‘Εβελυν Σιουπη
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ
προσφορα για: 13,80€ για ενα εισιτηριο, για την επιτυχημενη θεατρικη παρασταση "Συμπεθεροι απο τα Τιρανα" απο το Θεατρο Κιβωτος στην Αθηνα, αξιας 23€ - εκπτωση 40%. Η σπαρταριστη κωμωδια των Θαναση Παπαθανασιου και Μιχαλη Ρεππα για τεταρτη χρονια!



απο την σελιδα προσφορων : Dealmyday.gr

προσφορες