Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

128€ 4 συνεδριες lpg, 4 συνεδριες τριπολικων ραδιοσυχνοτητων rf, 5 συνεδριες λεμφικης αποσυμφορησης, 1





128€ 4 συνεδριες lpg, 4 συνεδριες τριπολικων ραδιοσυχνοτητων rf, 5 συνεδριες λεμφικης αποσυμφορησης, 1
  • Η προσφορα ισχυει εως 30/06/2012.
  • Ισχυουν ραντεβου απο Δευτερα εως Παρασκευη.
  • Το καθε κουπονι ισχυει για 1 ατομα και περιλαμβανει:
4 συνεδριες LPG (lipomassage treatment, ποδια, γλουτοι, γοφοι, μηρους, κοιλια), διαρκειας 40 λεπτων   4 συνεδριες RF Τριπολικων Ραδιοσυχνοτητων (τριπολικη συσφιξη) διαρκειας 40 λεπτων και 1 συνεδρια αποσυμφορηση LPG (θεραπεια λεμφικης αποσυμφορησης και αποτοξινωσης) διαρκειας 40 λεπτων 5 συνεδριες λεμφικης αποσυμφορησης με μηχανημα BCA, διαρκειας 40 λεπτων 3μηνη διατροφικη παρακολουθηση με 1 διατροφη ανα εβδομαδα (και μαζι λιπομετρησεις, σωματομετρησεις, μετρησεις κυτταριτιδας,τεστ BMI) 
  • Η ιδανικη συχνοτητα εφαρμογης της θεραπειας ειναι μια ανα εβδομαδα.
  • Η θεραπεια ειναι καταλληλη για γυναικες και αντρες.
  • Για τις συνεδριες ειναι απαραιτητη η χρηση LPG ειδικης φορμας, το κοστος της οποιας ειναι 31€ με ΦΠΑ και επιβαρυνει τον κατοχο του κουπονιου.
  • Μπορουν να αγοραστουν 2 κουπονια ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, και απεριοριστα για τους συγγενεις η τους φιλους του.
  • Μεσος ορος εξυπηρετησης 15 ατομα ημερησιως.
  • Απαιτειται τηλεφωνικο ραντεβου 3 ημερες πριν, στο τηλεφωνο 210 2718980.
   LPG- Τοπικο παχος (λιποζωνες) Το απειθαρχητο λιπος που συσσωρευεται στις προβληματικες περιοχες δεν υπακουει ουτε στη γυμναστικη ουτε και στη διαιτα. Τα λιποκυτταρα αυτα μοιαζουν να ειναι αποκομμενα απο την επικοινωνια με το υπολοιπο σωμα και να μη συνεργαζονται στις προσπαθειες απωλειας βαρους. Τωρα, λοιπον, δημιουργηθηκε ενα ειδος λιποδιαλυσης, το οποιο υποσχεται να ωφελησει τις περιοχες που μεχρι τωρα δεν ανταποκρινονταν σε θεραπειες. Προκειται για το LIPOMASSAGE, μια τεχνικη που ερχεται να κινητοποιησει ακομα και τα πιο απειθαρχητα λιποκυτταρα και να τα υποχρεωσει σε λιποδιαλυση. Η εφαρμογη αυτη ειναι μια λειτουργια του μηχανηματος LPG, η οποια οχι μονο στοχευει στην κυτταριτιδα και στο λιπος που ειναι παγιδευμενο στην επιφανεια του δερματος, αλλα προχωραει και βαθυτερα αντιμετωπιζοντας το τοπικο παχος.
Ραδιοσυχνοτητες (επιδερμικη συσφιξη) Οι ραδιοσυχνοτητες προκαλουν μια ελεγχομενη θερμικη βλαβη, η οποια θερμαινει ομοιομορφα μεγαλη ποσοτητα κολλαγονου στα βαθυτερα στρωματα του δερματος και τους υποδοριους ιστους ενω ταυτοχρονα προστατευει την επιδερμιδα με ειδικο ψυκτικο μηχανισμο. Αυτη η βαθια και ομοιογενης θερμικη δραση προκαλει την αμεση συσφιξη των βαθυτερων δομων στο δερμα σας. Με την παροδο του χρονου, νεο και αναδομημενο κολλαγονο παραγεται συσφιγγοντας επιπλεον το δερμα, δημιουργωντας ενα υγιεστερο, πιο λειο δερμα και μια πιο νεανικη εμφανιση.
LPG- Αποσυμφορηση Με τη μεθοδο αυτη η λεμφικη κυκλοφορια δραστηριοποιειται αμεσα για την αποσυμφορηση του ιστου ανανεωνοντας τη φλεβικη ροη, αποβαλλοντας τις τοξινες και αδυνατιζοντας το σωμα. Η αποτελεσματικοτητα της θεραπειας ειναι μεγαλη στην ελαττωση οιδηματων, βοηθα σε διαταραχες του μεταβολισμου, καταπολεμα την συγκεντρωση η κατακρατηση υγρων που δημιουργειται απο την κακη διατροφη και καθιστικη ζωη και εργασια, επιπλεον αποσυμφορει τον συνδετικο ιστο, ενισχυει την μικρο- κυκλοφορια και μειωνει το οιδημα στα κατω ακρα.   Παρακολουθειστε την αποτελεσματικη λειτουργια του LPG στο βιντεο παρακατω      Δειτε επισης και την αλλη προσφορα του Elegant Beauty εδω .  
προσφορα για: 128€ για 4 συνεδριες LPG, 4 συνεδριες τριπολικων ραδιοσυχνοτητων RF, 5 συνεδριες λεμφικης αποσυμφορησης, 1 θεραπεια αποσυμφορησης LPG για σιγουρα και φυσικα αποτελεσματα για την αντιμετωπιση των περιττων κιλων και της κυτταριτιδας, στο ELEGANT BEAUTY στη Ν.Ιωνια, Αξιας 640€ - Έκπτωση 80%.



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες