Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

κυτταριτιδα τελος 29 ευρω ενα πακετο 17 θεραπειες εντατικου και στοχευμενου προγραμματος flash celluslim 4





κυτταριτιδα τελος 29 ευρω ενα πακετο 17 θεραπειες εντατικου και στοχευμενου προγραμματος flash celluslim 4
  • Η προσφορα ισχυει απο εως 30/05/2012.
  • Το καθε κουπονι περιλαμβανει:
 5 συνεδριες χειρωνακτικου εξειδικευμενου μασαζ κατα της κυτταριτιδας
4 συνεδριες λεμφικης αποσυμφορησης με ειδικη συσκευη λεμφικου drainage 8 συνδυαστικες συνεδριες εντατικου προγραμματος με μηχανημα Βιο-διεγερσης. 2 συνεδριες την εβδομαδα:   1η συνεδρια 25 λεπτα με... ειδικη συσκευη λεμφικου drainage - 25 λεπτα εξειδικευμενο μασαζ κατα της κυτταριτιδας (Συνολο 50 λεπτα)   2η συνεδρια Δυο 25λεπτα συνδυαστικα εντατικα προγραμματα με μηχανημα Βιο-διεγερσης (Συνολο 50 λεπτα)  
  • Διατροφολογικη παρακολουθηση με εβδομαδιαια εξατομικευμενα προγραμματα απο διαιτολογο-διατροφολογο,προσαρμοσμενα στις προσωπικες σας αναγκες.
  • Διαγνωστικα τεστ (λιπομετρησεις, σωματομετρησεις, μετρησεις κυτταριτιδας, ζυγισματα).
  • Η προσφορα αφορα καθε περιοχη του σωματος που παρατηρειται το φαινομενο της κυτταριτιδας
  • Το θεραπευτικο πρωτοκολλο συνιστα 2 ραντεβου ανα εβδομαδα
  • Για μεγιστοποιηση του αποτελεσματος μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο η ως δωρο για συγγενεις η φιλους.                                                                                           
        Εντατικο προγραμμα με μηχανημα Βιο-διεγερσης   Η συσκευη  Βιο-διεγερσης μιμειται τη φυσικη βιο-ηλεκτρικη ενεργεια του ιδιου του σωματος και εκπεμπει μια σειρα απο 44 συνδυασμους κυματομορφων μεσω βιοπτικων ηλεκτροδιων με ερεθισματα, ευρη και συχνοτητες, για τη μυϊκη διεγερση, την τονωση, την αναπλαση και τη διαμορφωση της σιλουετας. Διαπερνωντας το δερμα, το συνδετικο ιστο, το λιπος, τους μυες, το κυκλοφορικο και το λεμφικο συστημα, οι παλμοι εκπεμπονται αυτοματα με τη μορφη διαδοχικων προγραμματων, μοναδικων στον τομεα της Βιο-διεγερσης και δινουν ενα παρα πολυ καλο και ορατο αποτελεσμα στο προβλημα της κυτταριτιδας.     Ειδικη συσκευη λεμφικου drainage   Η συσκευη πραγματοποιει μια τελεια και επιστημονικη λεμφικη αποσυμφορηση και εχει εξαιρετικη αντιοιδηματικη δραση. Oι μικροπιεσεις (με αερα) που δημιουργει βοηθουν στην ενεργοποιηση του μεταβολισμου, στην αυξηση των καυσεων, στο αδειασμα των κατακρατημενων υγρων, στην αποβολη τοξινων και λιπους με συνεπεια την οριστικη καταπολεμηση της κυτταριτιδας. Οι πιεσεις γινονται σε συγκεκριμενα σημεια του σωματος προκειμενου να ενεργοποιησει την κυκλοφορια της λεμφου.     Εξειδικευμενο μασαζ κατα της κυτταριτιδας   Το μασαζ κατα της κυτταριτιδας μπορει να κανει θαυματα απο τα σωστα χερια. Γιατι διεγειρει τη σωστη κυκλοφορια του αιματος και την οξυγονωση των περιοχων με περισσια λιπους, επιμενοντας στα σημεια που χρειαζεται περισσοτερη προσοχη. Έτσι, ενεργοποιει τη διαδικασια της λιπολυσης και καταπολεμα την τοπικη συσσωρευση λιπους. Ακομη διεγειρει τη μικροκυκλοφορια των τριχοειδων αγγειων, αποτοξινωνει το δερμα, σμιλευει το σωμα, το οποιο ανακτα το σχημα του και τη χαμενη ελαστικοτητα του.
προσφορα για: Κυτταριτιδα τελος μονο με 29 ευρω για ενα πακετο με 17 θεραπειες εντατικου και στοχευμενου προγραμματος Flash CelluSlim 4 εβδομαδων για αμεσα και ορατα αποτελεσματα στο ολοκαινουργιο aesthe Science στην καρδια του Πειραια. Αξιας 360€. Έκπτωση 92%.



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες