Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

10€ ενα ατομικο μενου 3 παραδοσιακες empanadas γευση απο καλαμποκι κρεμα, τυρι και κρεας, 1 επιδορπιο flan





10€ ενα ατομικο μενου 3 παραδοσιακες empanadas γευση απο καλαμποκι κρεμα, τυρι και κρεας, 1 επιδορπιο flan
  • Εδω μπορεις να δοκιμασεις το περιφημο τσαι Mate του Che Guevara η εναν κλασσικο καφε Cortado, με ενα γλυκο απο Dulce de Leche!
  • Καθε μεσημερι και βραδυ μπορεις να απολαυσεις τις παραδοσιακες empanadas η μια tradicional Picada (ποικιλια), συνοδευμενη απο μια αυθεντικη sangria η με συντροφια απο Vino Tinto, απο επιλεγμενα κρασια της Αργεντινης.
  • Η διακοσμηση εμπνευσμενη απο την εποχη της Εβιτα Περον. …Αναπαυτικες πολυθρονες και καναπεδες, μεγαλα και... διαφορετικα τραπεζια με ξεχωριστο διακοσμο το καθενα και αναμμενα χρυσα κηροπηγια περικυκλωνουν την μικρη αλλα παντα γεματη πιστα απο τους θαμωνες tanqueros.
  • Πολυελαιοι και χρυσα καδρα που φιλοξενουν χορευτες μουσικους και ποιητες της ιστοριας του tango σε ασπρομαυρες φωτογραφιες συμπληρωνουν το μοναδικο διακοσμο του χωρου.
  • TO MENU ειναι επηρεασμενο απο τα κλασικα καφε του SAN TELMO και μπορεις να απολαυσεις αυθεντικες empanadas, picadas, pizzas, ensaladas, που συνοδευονται απο Αργεντινο κρασι η μπυρα.
  • Επισης δεν λειπουν παραδοσιακα επιδορπια με dulche de leche που συνδυαζονται αψογα με ενα café cortado η το τσαι mate που σερβιρεται με παραδοσιακο τροπο.

προσφορα για: 10€ για ενα ατομικο μενου με 3 παραδοσιακες empanadas με γευση απο καλαμποκι με κρεμα, τυρι και κρεας, 1 επιδορπιο flan con dulce de leche και 1 ποτηρι λευκο η κοκκινο κρασι Αργεντινης, απο το El Bandoneon Mate Cafe Bar στο Θησειο, αξιας 21€ - εκπτωση 52%. Ένα ταξιδι στις μουσικες, στις γευσεις και το παθος της Αργεντινης!



απο την σελιδα προσφορων : Dealmyday.gr

προσφορες