Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

195€ δυο (2) διανυκτερευσεις ξενοδοχειο χελμοσ, πλεον ιστορικο ξενοδοχειο των καλαβρυτων δυο (2)





195€ δυο (2) διανυκτερευσεις ξενοδοχειο χελμοσ, πλεον ιστορικο ξενοδοχειο των καλαβρυτων δυο (2)


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για την περιοδο  25/01/2011 – 25/03/2012 (εκτος των εορτων)

  • Το καθε κουπονι ισχυει για Δυο (2) διανυκτερευσεις στο ξενοδοχειο ΧΕΛΜΟΣ, το πλεον ιστορικο ξενοδοχειο των Καλαβρυτων για δυο (2) ατομα με πρωινο και  late checkout για οσους θελουν ενα 3ημερο απολαυσης σε ενα περιβαλλον λιτης κομψοτητας

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων... ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η  φιλους του.

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το MEGiA travel στο 210 3822469 κο Αναστασιου Νεκταριο  η αποστολη e-mail

  • Τα κουπονια μπορουν να χρησιμοποιηθουν και αθροιστικα (πχ 2 κουπονια – 4 συνεχομενες διανυκτερευσεις).

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο MEGiA travel.


              

 
 
 HOTEL HELMOS KALAVRITA   Δειτε το ξενοδοχειο πατωντας εδω
 
 To HOTEL HELMOS KALAVRITA βρισκεται στην ιστορικη Πλατεια Ελευθεριας στα Καλαβρυτα. H πλατεια πηρε το ονομα της απο τη συναντηση των Τριων Γεροντων στις 21 Mαρτιου 1821, γεγονος που αποτελεσε την πραγματικη εναρξη του απελευθερωτικου αγωνα και την αρχη της ιστοριας της Νεωτερης Ελλαδας.
Η ιστορια του ξενοδοχειου συνδεεται αρρηκτα με εκεινη των Καλαβρυτων του 20ου  αιωνα. Προκειται για ενα διατηρητεο κτιριο του 1922, το οποιο επεκταθηκε τη δεκαετια του 1930, πυρποληθηκε απο τους Γερμανους στις 13 Δεκεμβριου 1943 και εν συνεχεια, επισκευαστηκε και λειτουργησε ως ξενοδοχειο μεχρι την προηγουμενη δεκαετια.
Η μακροχρονη ιστορια του, συνυφασμενη με την ιστορια της περιοχης, εχει αφησει τα ανεξιτηλα σημαδια της στο κτιριο, το οποιο ανακαινισθηκε με συνεπεια και σεβασμο προς την παραδοση του το 2005 και επαναλειτουργησε απολυτως ανανεωμενο.
Σημερα πλεον, το HOTEL HELMOS KALAVRITA, με τη συνδρομη των αρχιτεκτονων Μανου Περρακη, Χαρη Κακκανα και Παυλου Καλλιγα, ανεκτησε την προηγουμενη αιγλη του και κοσμει τα πανεμορφα Καλαβρυτα ως το μοναδικο ξενοδοχειο 4 αστερων στην πολη των Καλαβρυτων, το οποιο προσφερει στους επισκεπτες αξιολογη διαμονη σε ενα περιβαλλον λιτης κομψοτητας.

 

προσφορα για: 195€ για Δυο (2) διανυκτερευσεις στο ξενοδοχειο ΧΕΛΜΟΣ, το πλεον ιστορικο ξενοδοχειο των Καλαβρυτων για δυο (2) ατομα με πρωινο και late checkout για οσους θελουν ενα 3ημερο απολαυσης σε ενα περιβαλλον λιτης κομψοτητας, Αξιας 275€ - εκπτωση 29%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες