Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

19€ συνεδρια φρουτοθεραπειας – χρωμοθεραπειας προσωπου, διασκεδαστικη και πρωτοτυπη θεραπεια





19€ συνεδρια φρουτοθεραπειας – χρωμοθεραπειας προσωπου, διασκεδαστικη και πρωτοτυπη θεραπεια


  • Η προσφορα ισχυει απο 27/10/2011 εως και 27/04/2012. Δευτερα εως Παρασκευη 11.00 – 19.00

  • Το καθε κουπονι ισχυει για 1 ατομο και αφορα μια Συνεδρια Φρουτοθεραπειας – Χρωμοθεραπειας Προσωπου, Μια Διασκεδαστικη και Πρωτοτυπη θεραπεια με συνδυασμο Υπερηχων, Πολωμενου Φωτος και Φρεσκων Φρουτων, για Αναζωογονηση του Προσωπου αλλα και Ψυχικη Αναταση συνολικης Διαρκειας 55’

  • Μπορει να... αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο η συγγενεις και φιλους του

  • Απαραιτητη η τηλεφωνικη επικοινωνια για ραντεβου τουλαχιστον 2 ημερες νωριτερα στο τηλεφωνο 210 6815637

  • Για αλλαγη ραντεβου τηλεφωνικη επικοινωνια  τουλαχιστον 1 ημερα πριν


 
 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ


1.Καθαρισμος του προσωπου με ενυδατικο γαλακτωμα και τονωτικη λοσιον
2.Απολεπιση με ειδικο scrub με σπασμενους κοκκους ρυζιου για απομακρυνση των νεκρων κυτταρων και κυτταρικη ανανεωση
3.Φρουτοθεραπεια. Επιλογη του καταλληλου για τον καθε τυπο δερματος φρουτου και εφαρμογη του με το μηχανημα υπερηχων
4.Εφαρμογη αναλογου με τις αναγκες του δερματος ορου (αναπλαστικος, ενυδατικος, λευκαντικος κλπ)
5.Χρωμοθεραπεια με υπερηχους για αναπλαση, ενυδατωση, λαμψη
6.Εφαρμογη θρεπτικης μασκας
7.Αφαιρεση μασκας και μασαζ στο προσωπο, τον λαιμο και το ντεκολτε με κρεμα αναλογη με τις αναγκες του δερματος
 
Στο MEDISPA προσφερουνε μια επαναστατικη μεθοδο που συνδυαζει τη δραστικη βιοδυναμικη ενεργεια με το χρωματιστο πολωμενο φως που δρα απευθειας στην κυτταρικη μεμβρανη. Το μηχανημα SYNERGICA MULTICOLOR προκαλει την προσωρινη αναπροσαρμογη των επιφανειακων κυτταρων ωστε να διευκολυνθει η μεταφορα των δραστικων συστατικων στα βαθυτερα στρωματα του δερματος. Φρεσκα φρουτα χρησιμοποιουνται για τη διεισδυση με τους υπερηχους των φρεσκων βιταμινων βαθια στο δερμα για την αντιμετωπιση δερματικων προβληματων οπως η χαλαρωση, η ελλειψη λαμψης, η αφυδατωση, οι ρυτιδες, οι ουλες και οι ευρυαγγειες.
ΧΡΩΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η χρωμοθεραπεια ειναι μια εναλλακτικη μεθοδος που χρησιμοποιει χρωματα για να βοηθησει το σωμα και το μυαλο να ανακτησουν τη φυσιολογικη του ισορροπια. Χρησιμοποιειται απο αρχαιοτατων χρονων για τη διευκολυνση της επουλωσης. 6.000 χρονια πριν η χρωμοθεραπεια θεωρουνταν «το φαρμακο των θεων» ενω οι αρχαιοι Έλληνες, Ρωμαιοι και Αιγυπτιοι εκαναν σημαντικη χρηση του φωτος και των χρωματων στην ιατρικη. Αρχαιοι φιλοσοφοι οπως ο  Πυθαγορας, ο Πλατωνας και ο Αριστοτελης εξυμνησαν τις θεραπευτικες ιδιοτητες του φωτος ενω με τον ερχομο του 20ου αιωνα και τον μεγαλο επιστημονα Einstein το φως και το χρωμα τιμηθηκαν ακομα περισσοτερο. Το μηχανημα SYNERGICA MULTICOLOR συνδυαζει την αρχαια σοφια με τη μοντερνα τεχνολογια. Διαφορετικα χρωματα χρησιμοποιουνται για διαφορετικες αναγκες:
ΚΙΤΡΙΝΟ για αποτοξινωση του ιστου. Ειναι ιδανικο για το ασφυκτικο, «μπουκωμενο» δερμα και για την ακμη. ΚΟΚΚΙΝΟ για αναζωογονηση και αυξηση του κολλαγονου. Ειναι ιδανικο για δερματα με ελλειψη ενεργειας που παρουσιαζουν χαλαρωση και ρυτιδες.
ΜΠΛΕ με ισχυρες αντιφλεγμονωδεις και αντισηπτικες ιδιοτητες. Αντιμετωπιζει τις ευρυαγγειες, το ευαισθητο δερμα και την ακμη.
 
ΦΡΟΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Ειναι γνωστη σε ολους μας η μεγαλη θρεπτικη αξια των φρουτων για τον οργανισμο. Απο αρχαιοτατων χρονων επισης εχει αναγνωριστει και η αξια των φρουτων για την ομορφια του δερματος. Δεν ειναι τυχαιο οτι απο πολυ παλια υπαρχουν παραδοσιακες συνταγες για προϊοντα περιποιησης με βαση τα φρουτα που εκμεταλλευονται τις βιταμινες και τα θρεπτικα συστατικα που περιεχουν. Σημερα η μοντερνα τεχνολογια προχωρα ενα βημα παραπερα χρησιμοποιωντας τους υπερηχους για να σπρωξουν τις φρεσκες βιταμινες υψηλης θρεπτικη αξιας βαθια στο δερμα. Λεμονι για Λευκανση, Πορτοκαλι για Λαμψη, Μπανανα για Ενυδατωση, Αβοκαντο για Αντιγηρανση, και αλλα πολλα φρουτα πλουσια σε θρεπτικα συστατικα που προσφερουν στο δερμα την απολυτη φρεσκαδα!
 
Ένα βιντεο για τη θεραπεια....
              
 
 
 
 
 
προσφορα για: 19€ για μια Συνεδρια Φρουτοθεραπειας – Χρωμοθεραπειας Προσωπου, Μια Διασκεδαστικη και Πρωτοτυπη θεραπεια με συνδυασμο Υπερηχων, Πολωμενου Φωτος και Φρεσκων Φρουτων, για Αναζωογονηση του Προσωπου αλλα και Ψυχικη Αναταση, Συνολικης Διαρκειας 55’, στο MEDISPA στο Χαλανδρι, Αξιας 100€ - Έκπτωση 81%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες