Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

24€ (3) θεραπειες αδυνατισματος περιλαμβανουν λιποδιαλυση και καταπολεμηση κυτταριτιδας και (3)





24€ (3) θεραπειες αδυνατισματος περιλαμβανουν λιποδιαλυση και καταπολεμηση κυτταριτιδας και (3)


  • Η προσφορα ισχυει απο 28/09/2011 εως και 28/05/2011 καθημερινες

  • Το καθε κουπονι ισχυει για 1 ατομο και περιλαμβανει (3) Θεραπειες αδυνατισματος, λιποδιαλυσης και εξαλειψης της κυτταριτιδας, με επαλειψη λιποδιαλυτικων και εφιδρωτικων προιοντων, με κινησεις λεμφικου μασαζ και αποσυμφορηση του οργανισμου σε θερμοκουβερτα διαρκειας 30΄ και (3) συνεδριες επιδερμικης συσφιξης, με... ελαστικους επιδεσμους εμποτισμενους με ψυκτικη λοσιον για περιδεση του σωματος, για την συσφιξη, ελαστικοτητα και τονικοτητα της επιδερμιδας διαρκειας 30΄ καθως και εξειδικευμενη διατροφη για απωλεια βαρους μεχρι και 2 κιλα απο την πρωτη εβδομαδα.

  • Η προσφορα ειναι καταλληλη για γυναικες και ανδρες.

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο η συγγενεις και φιλους του.

  • Για ραντεβου, απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια στο τηλεφωνο 210-4111193

  • Μεσος ορος εξυπηρετησης 20 ατομα ημερησιως.


 





ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ, ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ
 
Η θερμοθεραπεια ειναι μια ευκολη και γρηγορη μεθοδος για να επιτυχουμε αυξηση της κυκλοφοριας του αιματος και μεγαλυτερη συγκεντρωση οξυγονου, απαραιτητο για την καυση του περιττου λιπους στα επιμαχα σημεια. Αποτελεσμα της θερμοθεραπειας ειναι και η εφιδρωση, με την οποια επιτυγχανουμε την αποβολη των μεταβολικων αχρηστων ουσιων με σκοπο την αποτοξινωση των κυτταρικων ιστων, αρα και την μειωση της κυτταριτιδας.  Η θερμοθεραπεια στοχευει στην αυξηση του μεταβολισμου με την ανοδο της και συνεπως στην ανοδο του ρυθμου απωλειας βαρους.  Έχει υπολογιστει οτι για καθε 1 βαθμο κελσιου που ανεβαινει η θερμοκρασια του σωματος μας, αυξανεται κατα 14%  ο βασικος μεταβολισμος.


Η κρυοθεραπεια, ειναι η πιο αποτελεσματικη μεθοδος συσφιξης, τονωσης και λειανσης της επιδερμιδας, οταν ιδιαιτερα η φθορα της οφειλεται σε εντονες αυξομειωσεις βαρους. Εφαρμοζοντας τους επιδεσμους που ειναι εμποτισμενοι με ειδικο προιον , λειαινουμε την επιδερμιδα και βοηθαμε να διεισδυσουν τα ενεργα συστατικα και να κανουν αναπλαση στον συνδετικο ιστο.


Όταν η θερμοθεραπεια με την κρυοθεραπεια εφαρμοζονται μαζι, τοτε τα ενεργα συστατικα προκαλουν μια κρυο-θερμικη δραση ( αισθηση ζεστου- κρυου )  που διεγειρει την υποδορια μικροκυκλοφορια, διευκολυνει την αποσυμφορηση των ιστων απο περιττα υγρα και βελτιωνει την τονικοτητα της επιδερμιδας. Λειτουργει με ενα μηχανισμο σταδιακης αποδεσμευσης που παρατεινει την αδυνατιστικη δραση.


Η θεραπεια δεν επηρεαζει τις ευρυαγγειες, αντιθετως αποσυμφορει τα βαρια και κουρασμενα ποδια.
 
 
 
       
 
προσφορα για: 24€ για (3) Θεραπειες αδυνατισματος που περιλαμβανουν λιποδιαλυση και καταπολεμηση της κυτταριτιδας και (3) συνεδριες επιδερμικης συσφιξης, συνολικης διαρκειας 60' καθως και εξειδικευμενη διατροφη για αμεση απωλεια βαρους στο Studio ομορφιας ΑΙΣΘΗΣΙΣ στον Πειραια, αξιας 300€-εκπτωση 92%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες