Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

109€ φθινοπωρινη χειμερινη αποδραση ενα απο τα ομορφα και επιβλητικα τοπια ελλαδας στους δελφους





109€ φθινοπωρινη χειμερινη αποδραση ενα απο τα ομορφα και επιβλητικα τοπια ελλαδας στους δελφους


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για την περιοδο 1/10/2011-29/02/2012

  • Το καθε κουπονι περιλαμβανει Δυο (2) διανυκτερευσεις για Δυο (2) ατομα με πρωινο, στο Hotel PARNASSOS 

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η τους φιλους του.

  • Τα κουπονια μπορουν να χρησιμοποιηθουν και αθροιστικα (πχ 2 κουπονια - 4 συνεχομενες... διανυκτερευσεις).

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποιηση της επιθυμητης ημερομηνιας.

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο VELASTOURS.


 
 
 



ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PARNASSOS
 
Το Παρνασσος Ξενοδοχειο ειναι το ιδανικο μερος να μεινετε καθ’ ολη τη διαρκεια του χρονου στους Δελφους, μολις 8 χμ απο την Αραχωβα και 28 χμ απο το Γαλαξιδι και ενα απο τα καλυτερα Ξενοδοχεια στον Παρνασσο.
Έχει χτιστει κεντρικα στην καρδια των Δελφων, τοποθετημενο σε βολικη θεση για επισκεψεις στο διασημο Αρχαιολογικο μνημειο και Μουσειο (300 μετρα μακρυα), για σκι στον Παρνασσο, ορειβασια, κολυμπι στο Γαλαξιδι και την Ιτεα και εξερευνηση παραδοσιακων χωριων.
Συνδιαζοντας την ελληνικη παραδοσιακη φιλοξενια με την οικογενειακη ατμοσφαιρα ενος οικογενειακου ξενοδοχειου, το Παρνασσος Ξενοδοχειο εγγυαται μια ανεμελη διαμονη στον Παρνασσο σε ενα ζεστο περιβαλλον.
 
 
        


προσφορα για: 109€ για μια φθινοπωρινη η χειμερινη αποδραση σε ενα απο τα πιο ομορφα και επιβλητικα τοπια της Ελλαδας στους Δελφους που περιλαμβανει Δυο (2) διανυκτερευσεις για Δυο (2) ατομα με πρωινο, στο Hotel PARNASSOS αξιας 182€ - εκπτωση 40%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες