Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

90€ (6)συνεδριες λιπογλυπτικης σωματος εξαλειψη κυτταριτιδας και αμεσο χασιμο ποντων παραλληλη





90€ (6)συνεδριες λιπογλυπτικης σωματος εξαλειψη κυτταριτιδας και αμεσο χασιμο ποντων παραλληλη


  • Η προσφορα ισχυει απο 26/07/2011 εως και 30/12/2011.Ισχυουν ραντεβου  για καθημερινες, Παρασκευη και Σαββατο

  • Το καθε κουπονι ισχυει για ενα ατομο και περιλαμβανει 6 συνεδριες λιπογλυπτικης σωματος   με την νεα πρωτοποριακη μεθοδο των υπερηχων Cavitation για εξαλειψη της κυτταριτιδας με παραλληλη απωλεια βαρους express 5-7 κιλων και δωρεαν επιστημονικη διατροφικη παρακολουθηση

  • Η... εφαρμογη των συνεδριων γινεται στις εξης περιοχες:  Κοιλια – Ποδια –  Μπρατσα

  • Η διαρκεια της θεραπειας ειναι περιπου  40'

  • Η ιδανικη συχνοτητα εφαρμογης της θεραπειας ειναι μια ανα εβδομαδα.

  • Η θεραπεια ειναι καταλληλη για γυναικες και αντρες.   

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η τους φιλους του.

  • Μεσος ορος εξυπηρετησης 15 ατομα ημερησιως.

  • Απαιτειται τηλεφωνικο ραντεβου 3 ημερες πριν, στο τηλεφωνο 210 2718980


 Λιπογλυπτικη σωματος Cavitation:


Η τεχνικη βασιζεται στην ιδεα της επιλεκτικης καταστροφης των λιποκυτταρων μεσω του φαινομενου τηξεως , η οποια επιτυγχανεται με τον συντονισμο της ποσοτητας του νερου που περιλαμβανεται μεταξυ των λιποκυτταρων. Η μεθοδος cavitation προκαλει στα σημεια που εχουν προεπιλεγει τον σχηματισμο αυξημενων ποσοτητων υγροποιημενων φυσαλιδων αερα, οι οποιες οδηγουνται σε εξαναγκασμενη ταλαντωση ως προς το μεγεθος και το σχημα τους. Οι φυσαλιδες αυτες διογκωνονται και τελικα εκρηγνυνται, απελευθερωνοντας ενεργεια ικανη να καταστρεψει την κυτταρικη μεμβρανη των λιποκυτταρων. Με τη διασπαση της κυτταρικης μεμβρανης απελευθερωνονται ουσιες που απομακρυνονται απο το φλεβικο και το λεμφικο συστημα του οργανισμου.
Με αυτη την επιλεκτικη καταστροφη της κυτταρικης λιπωδους μαζας ,επιτυγχανονται αλλαγες στο περιγραμμα και μειωση της τοπικης και ολικης συσσωρευσης λιπους επιφεροντας σημαντικη μειωση ποντων , βελτιωση της κυτταριτιδας ομαλοποιηση της φλεβικης και λεμφικης κυκλοφοριας και απωλεια τοπικου και ολικου παχους με αμεσο και εμφανες αδυνατισμα.
Ο οργανισμος αποτοξινωνεται , η συνολικη οψη του σωματος ειναι πιο  υγιης και εσεις ακομη πιο ομορφη .
 
 
προσφορα για: 90€ για (6)συνεδριες λιπογλυπτικης σωματος για εξαλειψη της κυτταριτιδας και αμεσο χασιμο ποντων με παραλληλη απωλεια βαρους express 5-7 κιλων με την νεα μεθοδο των υπερηχων Cavitation και δωρεαν επιστημονικη διατροφικη παρακολουθηση, στο ELEGANT BEAUTY στη Ν.Ιωνια,αξιας 900€-εκπτωση 90%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες