Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

89€ τρεις πολυτελης (3) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομων ενα απο τα ιδιαιτερα νησια των κυκλαδων τηνο





89€ τρεις πολυτελης (3) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομων ενα απο τα ιδιαιτερα νησια των κυκλαδων τηνο


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για τις περιοδους 1/08/2011- 25/08/2011

  • Το καθε κουπονι ισχυει για Τρεις πολυτελης (3) διανυκτερευσεις Δυο (2) ατομων σε ενα απο τα πιο ιδιαιτερα νησια των Κυκλαδων την Τηνο στο Hotel-Apartments ANEMOESSA

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η τους φιλους του.

  • Τα κουπονια μπορουν να χρησιμοποιηθουν και... αθροιστικα (πχ 2 κουπονια – 6 συνεχομενες διανυκτερευσεις).

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποιηση της επιθυμητης ημερομηνιας.

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο VELASTOURS.


 
 
 ANEMOESSA


Το ANEMOESSA βρισκεται ακριβως πανω απο την παραλια και την προκυμαια του Όρμος Ιστερνια, περιπου 20χιλιομετρα απο την πολη της Τηνου.


Αυτο το ευχαριστο συγκροτημα μπανγκαλοου διαθετει εξι αυτονομες εγκαταστασεις, ολα εχουν ιδιωτικα μπανια, κουζινα, και βεραντες με θεα στο βουνο και κηπο. Δυο μοναδες εχουν ιδιωτικη βεραντα και τα λουτρα τους εχουν μπανιερα και ντους. Δυο μοναδες με θεα στο βουνο  μοιραζονται μια βεραντα, καθως και δυο  με θεα στον κηπο . Τα διαμερισματα ποικιλουν σε μεγεθος απο ενα δικλινο στουντιο σε ενα δυαρι διαμερισμα για εως και εξι ατομα.


Οι μοναδες διαθετουν μαρμαρινα πατωματα και βασικη επιπλωση, και η περιοχη ειναι ησυχη, με καλη προσβαση στην παραλια. Η περιοχη εχει επισης δυο ταβερνες και ενα καφε / σνακ μπαρ. Ενοικιαση αυτοκινητου ειναι απαραιτητη για αυτο το καταλυμα.


Εμπιστευτειτε την Velas Tours για τα ταξιδια σας σε Ελλαδα και εξωτερικο, οι διακοπες δεν θελουν κοπο και χρονο οταν αλλοι αναλαμβανουν οτι καλυτερο για εσας! 
 

προσφορα για: 89€ για Τρεις πολυτελης (3) διανυκτερευσεις Δυο (2) ατομων σε ενα απο τα πιο ιδιαιτερα νησια των Κυκλαδων την Τηνο στο Hotel-Apartments ANEMOESSA, αξιας 149€ - εκπτωση 40%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες