Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

69€ τρεις (3) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομων παραθαλασσια στουντιο περιτριγυρισμενα απο κηπους, marili





69€ τρεις (3) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομων παραθαλασσια στουντιο περιτριγυρισμενα απο κηπους, marili


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για τις περιοδους 26/08/2011- 30/10/2011

  • Το καθε κουπονι ισχυει για τρεις (3) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομων σε παραθαλασσια στουντιο περιτριγυρισμενα απο κηπους, στο MARILI APARTMENTS & STUDIOS στην Παρο

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η τους φιλους του.

  • Τα κουπονια μπορουν να χρησιμοποιηθουν και... αθροιστικα (πχ 2 κουπονια – 6 συνεχομενες διανυκτερευσεις).

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποιηση της επιθυμητης ημερομηνιας.

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο VELASTOURS.

  • Για παιδια κατω των 5 ετων δωρεαν , απο 6-12 υπαρχει χρεωση 5€ την διανυκτερευση 


 MARILI APARTMENTS & STUDIOS
Τα ενοικιαζομενα δωματια Marili ειναι ενα παραδοσιακο Κυκλαδιτικο συγκροτημα που αποτελειται απο 11 στουντιο και διαμερισματα διπλα στον πανεμορφο κολπο του Παρασπορου, σε αποσταση αναπνοης απο την Παροικια της Παρου. Η ειδυλλιακη τοποθεσια των δωματιων θα σας εντυπωσιασει με τους περιποιημενους κηπους τους, τα οπωροφορα δεντρα, τα λιοστασια και τους αμπελωνες τους, που προσφερουν απλοχερα τους καρπους τους στους επισκεπτες μας ολο το χρονο.
Εκτος απο την παραδοσιακη Παριανη φιλοξενια, θα μπορεσετε να χαρειτε την αμμουδια του Παρασπορου και να πιειτε το ποτο σας σ'ενα απο τα beach bars της παραλιας που βρισκεται σε αποσταση 400 μετρων απο το συγκροτημα Marili. Η Παροικια με την εντονη νυχτερινη ζωη της, τα καφεστιατορια της και τα γραφικα της καλντεριμια απεχει 1 μονο χιλιομετρο απο τα ενοικιαζομενα δωματια της Marili και σας καλει να την ανακαλυψετε.
Κυκλαδικη γοητεια σε μια μαγευτικη τοποθεσια διπλα στη θαλασσα...
προσφορα για: 69€ για τρεις (3) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομων σε παραθαλασσια στουντιο περιτριγυρισμενα απο κηπους, στο MARILI APARTMENTS & STUDIOS στην Παρο, αξιας 133€ - εκπτωση 48%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες