Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

340€ ενα 5ημερο πακετο διακοπων, all inclusive περιλαμβανει (4) διανυκτερευσεις δυο (2)ατομων πανεμορφη





340€ ενα 5ημερο πακετο διακοπων, all inclusive περιλαμβανει (4) διανυκτερευσεις δυο (2)ατομων πανεμορφη


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για την περιοδο 19/08/2011- 31/10/2011

  • Το καθε κουπονι ισχυει για για ενα 5ημερο πακετο διακοπων (τεσσερις διανυκτερευσεις) που περιλαμβανει ολες τις υπηρεσιες, με ALL INCLUSIVE προγραμμα (περιλαμβανει πρωινο, μεσημεριανο και βραδινο γευμα καθως και μπουφε με καφε, ποτα, αναψυκτικα)

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον... ιδιο, τους συγγενεις η τους φιλους του.

  • Τα κουπονια μπορουν να χρησιμοποιηθουν και αθροιστικα (πχ 2 κουπονια – 8 συνεχομενες διανυκτερευσεις).

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το MEGiA travel στο 210 3822469 κο Αναστασιου Νεκταριο  η αποστολη e-mail,τουλαχιστον 2 μερες πριν (θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας)

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο MEGiA travel.

  • Για παιδια κατω των 6 ετων δωρεαν

  • Για παιδια εως 12 εκπτωση 50%


 Olympic Kosma


Στο πιο κοσμοπολιτικο χωριο της Χαλκιδικης, την «Χανιωτη», βρισκεται το ξενοδοχειο Olympic Kosma. Το μικρο χωριο, Xανιωτη, βρισκεται στο πρωτο ποδι της χερσονησου, μολις 50 λεπτα με το αυτοκινητο απο την Θεσσαλονικη και προσφερει τις ανεσεις ενος κοσμοπολιτικου κεντρου, κρυσταλλινα νερα και παραδοσιακη φιλοξενια.
 
Σε μικρη αποσταση απο την καρδια του χωριου και κοντα στην παραλια, το ξενοδοχειο συνδυαζει την ηρεμια με την εντονη δραστηριοτητα των διακοπων. Εδω ο επισκεπτης μπορει να βρει τα παντα, ομορφες παραλιες, ταβερνες, νυχτερινα μαγαζια και φυσικα την μοναδικη ανεση του ξενοδοχειου OLYMPIC KOSMA που προσφερει την απεριττη ελληνικη φιλοξενια.
 
 
προσφορα για: 340€ για ενα 5ημερο πακετο διακοπων, ALL INCLUSIVE που περιλαμβανει (4) διανυκτερευσεις δυο (2)ατομων στην πανεμορφη Χαλκιδικη με πρωινο, μεσημεριανο και βραδινο γευμα, καφεδες, απεριοριστα ποτα, αναψυκτικα στο hotel Olympic Kosma 3*, Αξιας 490€- Έκπτωση 31%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες