Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

315€ ενα 5ημερο πακετο διακοπων, ημιδιατροφη περιλαμβανει (4) διανυκτερευσεις δυο (2)ατομων





315€ ενα 5ημερο πακετο διακοπων, ημιδιατροφη περιλαμβανει (4) διανυκτερευσεις δυο (2)ατομων


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για την περιοδο 19/08/2011- 31/10/2011

  • Το καθε κουπονι ισχυει για για ενα 5ημερο πακετο διακοπων (τεσσερις διανυκτερευσεις) για δυο (2) ατομα που περιλαμβανει ημιδιατροφη (πρωινο και βραδινο γευμα)

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η τους φιλους του.

  • Τα κουπονια μπορουν να... χρησιμοποιηθουν και αθροιστικα (πχ 2 κουπονια – 8 συνεχομενες διανυκτερευσεις).

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το MEGiA travel στο 210 3822469 κο Αναστασιου Νεκταριο  η αποστολη e-mail, τουλαχιστον 2 μερες πριν (θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας)

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο MEGiA travel.

  • Για παιδια κατω των 6 ετων δωρεαν

  • Για παιδια εως 12 εκπτωση 50%


 
 
 Maravel Hotel 4*
Το ξενοδοχειο Maravel βρισκεται σε μια προνομιακη θεση στον “Αδελιανο Καμπο” 7 χλμ. απο το κεντρο του Ρεθυμνου. Αποτελειται απο τρια κεντρικα κτιρια τα οποια ειναι τοποθετημενα σε μια εκταση περιπου 20 στρεμματων που καλυπτεται απο ομορφους κηπους. Το ξενοδοχειο ανακαινιστηκε πληρως το 2008,2009 και αλλαζει την κατηγορια του απο 3 σε 4 αστερια. Η πλησιεστερη ακτη βρισκεται μολις στα 70 μετρα και παρεχει τη δυνατοτητα στον επισκεπτη να ασχοληθει με θαλασσια σπορ η να χαλαρωσει και να απολαυσει τον ηλιο της Κρητης. Το ξενοδοχειο Maravel ειναι ιδανικο μερος για παιδια. Παρεχει ενα μεγαλο παιδοτοπο εκτασης περιπου 4 στρεμματων (με περιφραξη) με πολλα παιχνιδια εξωτερικου χωρου καθως και ενα κτιριο 150 τ.μ για δραστηριοτητες εσωτερικου χωρου. Επιπλεον παρεχει στους επισκεπτες δυο πισινες και μια ειδικα διαμορφωμενη για μικρα παιδια. Στο χωρο των πισινων βρισκεται και ενα μεγαλο κιοσκι με μπιλιαρδο, πινκ πονκ, σκακι και αλλα παιχνιδια για “μεγαλυτερα παιδια”

 

προσφορα για: 315€ για ενα 5ημερο πακετο διακοπων, με ημιδιατροφη που περιλαμβανει (4) διανυκτερευσεις δυο (2)ατομων στο πανεμορφο Ρεθυμνο της Κρητης με πρωινο και βραδινο γευμα στο Maravel Hotel 4*, Αξιας 425€- Έκπτωση 26%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες