Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

24€ ολοκληρωμενη περιποιηση προσωπου επιλογη απο 3 διαφορετικες θεραπειες (ανορθωση οβαλ





24€ ολοκληρωμενη περιποιηση προσωπου επιλογη απο 3 διαφορετικες θεραπειες (ανορθωση οβαλ


  • Η προσφορα ειναι ετησια και ισχυει απο 23/08/2011 - 30/12/201

  • Η πρωτη επισκεψη πρεπει να πραγματοποιηθει εως 30/12/2011

  • Το καθε κουπονι ισχυει για ενα ατομο και περιλαμβανει επιλογη απο 3 διαφορετικες θεραπειες: 1.ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΟΒΑΛ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – DIBI LIFTING (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 50’) 2.ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ(ΔΙΑΡΚΕΙΑ 50’) 3.ΑΝΤΙΛΙΑΚΗ... ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 50’)

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, συγγενεις η φιλους του.

  • Μεσος ορος εξυπηρετησης 15 ατομα ημερησιως.

  • Απαιτειται τηλεφωνικο ραντεβου 3 ημερες πριν, στο τηλεφωνο 210 4100046

  • Υποχρεωτικη τηλεφωνικη ενημερωση για ακυρωση ραντεβου 3 ημερες πριν.


 
 
 ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΟΒΑΛ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – DIBI LIFTING (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 50’)
 
Με την σωστη ηλεκτροδιεγερση οι μυς του προσωπου επανακτουν την χαμενη σφριγηλοτητα τους και επανεργοποιουνται οι διαδικασιες οξυγονωσης και θρεψης του δερματικου ιστου.
Απομακρυνση μακιγιαζ
Απολεπιση
Τονωση
Ορος η ζελε αντιρυτιδικα
Εφαρμογη μασκας ηλεκροδιεγερσης και επιλογη του καταλληλου προγραμματος
Κρεμα προσωπου
 
 
VITAMIN C
   
Η Βιταμινη C ειναι ικανη να ενισχυει το ανοσοποιητικο συστημα της επιδερμιδας και παιζει εξισου σημαντικο ρολο στην παραγωγη κολλαγονου.
Η Βιταμινη C εχει αντιοξειδωτικη δραση και συμβαλει στην νεανικη εμφανιση τους δερματος. Μελετες εχουν αποδειξει επισης οτι η Βιταμινη C ειναι ικανη να μειωσει τους ερεθισμους που δημιουργουνται απο την δραση των υπεριωδων ακτινων του ηλιου.
Η Βιταμινη C κυκλοφορει σε καλλυντικα προϊοντα στο εμποριο, αλλα και στην διαθεση των αισθητικων, ωστε με την βοηθεια της μαλαξης η ρευματων να εισχωρησει στα βαθυτερα στρωματα του δερματος.


Συνοπτικα η Βιταμινη C :

ειναι αντιοξειδωτικη
βοηθα στη συνθεση κολλαγονου
βοηθα στην ενδυναμωση των αγγειων
προστατευει απο την UV ακτινοβολια
προλαμβανει την πτωση του ανοσοποιητικου συστηματος
MESOTHERAPY FACE:   αντικαθιστα την Mεσοθεραπεια με χρηση βελονας. Δεν προκαλει πονο, αιματωματα η ταλαιπωρια. Η Μεσοθεραπεια αποτελει την ασφαλεστερη και αποτελεσματικοτερη θεραπεια για την καταπολεμηση των ρυτιδων, της χαλαρωσης και των παναδων.
VITAMIN C: Αντιοξειδωτικη, λευκαντικη θεραπεια, ιδανικη για κουρασμενα δερματα που αναζητουν την φωτεινοτητα και την λαμψη.
 
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ



Η επιδερμιδα ξαναβρισκει την ζωντανια και την ομορφια της με φυσικες βιταμινες και ιχνοστοιχεια.
Μια βαθια ενυδατωση προσωπου διαρκειας μιας ωρας που θα ξεκινησει με  ενα πολυ καλο καθαρισμο απο τα υπολειμματα του μακιγιαζ και τους ρυπους με Γαλακτωμα-λοσιον  (ντεμακιγιαζ), επειτα ενα δυνατο Peeling καθαρισμου,  και απαλο χαλαρωτικο μασαζ προσωπου. Στη συνεχεια τοποθετειται ειδικη μασκα ενυδατωσης και η διαδικασια ολοκληρωνεται με επαλειψη της επιδερμιδας με ενυδατικη κρεμα.
Το καλοκαιρι λογω της εκθεσης στον ηλιο και της απωλειας νερου,  η ποιοτητα και η εμφανιση της επιδερμιδας μας αλλαζει .Το δερμα φαινεται ταλαιπωρημενο,  ξηρο και χανει την φρεσκαδα του.
Με την βαθια ενυδατωση και περιποιηση απο τα Lipogen,  εξισορροπειται η υγρασια του δερματος, τονωνεται η ελαστικοτητα του και το δερμα  αναζωογονειται.
Η βαθια ενυδατωση στα μεσα του καλοκαιριου ειναι απαραιτητη για οσες θελουν να  αποφυγουν την αφυδατωση και την ξηροτητα που μοιραια φερνει η εκθεση στον ηλιο.


Για την εφαρμογη της θεραπειας χρησιμοποιουνται αγνα υποαλλεργικα προϊοντα τα οποια απορροφουνται εσωτερικα απο την επιδερμιδα.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ  ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ το γεμισμα εκεινων των ρυτιδων, των λεγομενων στατικων, οι οποιες σχηματιζονται στο προσωπο μας σε κατασταση ηρεμιας και οι οποιες δεν μπορουν να εξαλειφθουν μονο με το botox. Αντιθετα, με το υαλουρονικο οξυ το αποτελεσμα ειναι αμεσο και απολυτα φυσικο, καθως σβηνει τις στατικες, μονιμες ρυτιδες, επιτρεποντας ομως στο προσωπο να διατηρει τη φυσικη του εκφραση.
 


ΑΝΤΙΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ


Τα τελευταια χρονια, η υπεριωδης ακτινοβολια UVΑ του ηλιου θεωρειται επικινδυνη, για την υγεια μας. Προκαλει προωρη γηρανση του δερματος, επηρεαζει το ανθρωπινο ανοσοποιητικο συστημα και αποτελει σημαντικο παραγοντα κινδυνου, για τον καρκινο του δερματος.
Ο αποκαλουμενος "συντελεστης ηλιακης προστασιας (SPF)"προστατευει μονον απο τα εγκαυματα που μπορουν να δημιουργηθουν απο τον ηλιο (ακτινοβολια UVB).
Η φθορα της επιδερμιδας, απο την εκθεση στον ηλιο, γινεται σταδιακα, ανεξαρτητα απο το αν προκαλειται ηλιακο εγκαυμα.
Γι' αυτο πρεπει, οπωσδηποτε να χρησιμοποιουμε αντηλιακα προϊοντα. Ειναι σημαντικο ομως, να γνωριζουμε , οτι τα αντηλιακα προϊοντα αποτελουν ενα μονο απο τα μετρα για την προστασια, απο την υπεριωδη ακτινοβολια του ηλιου.
Τι ειναι ομως η φωτογηρανση;
Οριζεται ως το επακολουθο της αθροιστικης δερματικης βλαβης, που εχει προκαλεσει η υπεριωδης ακτινοβολια, με το περασμα των χρονων. Σε  αντιθεση με τη γονιδιακη γηρανση που αφορα μονο υπερηλικες, η φωτογηρανση μπορει να ξεκινα πολυ νωριτερα, αναλογως και με την εκθεση στον ηλιο, απο την ηλικια των 30-35 ετων.
Η θεραπεια της φωτογηρανσης, ειναι σημερα πιο εφικτη απο ποτε, χαρη στη παρουσια  πολλων εναλλακτικων λυσεων στα χερια του δερματολογου.


Ξεκινωντας  απο  τα  πιο  απλα, υπαρχουν διαφορες κρεμες που ειτε ενυδατωνουν το  δερμα και αντιμετωπιζουν τη ξηροτητα, ειτε επιβραδυνουν τη φωτογηρανση και  αναστρεφουν  σε  μεγαλο  βαθμο  τις λεπτες  ρυτιδες  και τις δυσχρωμικες αλλοιωσεις . Σε αυτη τη κατηγορια, ανηκουν κρεμες που περιεχουν ουσιες οπως τα αλφα-υδροξυοξεα, τη βιταμινη  C, τη βιταμινη Ε, το συνενζυμο Q, κρεμες με ιμικουιμοδη, φλουορακιλη και κυριως τα ρετινοειδη (ειναι παραγωγα της βιταμινης Α). Οι ουσιες αυτες, σε συνδυασμο με την μεσοθεραπεια  εφοσον χορηγηθουν και χρησιμοποιηθου
προσφορα για: 24€ για μια ολοκληρωμενη περιποιηση προσωπου επιλογη απο 3 διαφορετικες θεραπειες (ανορθωση οβαλ προσωπου, θεραπεια λαμψης και ενυδατωσης, αντηλιακη προστασια φωτογυρανση) απο το κεντρο αισθητικης, beauty.full στον Πειραια, αξιας 120€ -εκπτωση 80%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες