Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

219€ δυο (2) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομων δικλινο διπλα θαλασσα μαζι πρωινο, δωρεαν χρηση πισινας





219€ δυο (2) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομων δικλινο διπλα θαλασσα μαζι πρωινο, δωρεαν χρηση πισινας

  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για  τις περιοδους 14/07/2011- 31/08/2011



  • Το καθε κουπονι ισχυει για δυο (2) διανυκτερευσεις  Δυο (2) ατομων σε δικλινο διπλα στην θαλασσα μαζι με πρωινο για Ιουλιο και Αυγουστο στο ξενοδοχειο POSEIDON PALACE 5*



  • Το ξενοδοχειο παρεχει χωρις εξτρα χρεωση τα παρακατω facilities

χρηση της  εξωτερικης πισινας με το υδρομασαζ καθως και της... παιδικης πισινας



πετσετες μπανιου, ομπρελες & ξαπλωστρες



χρηση του πληρως εξοπλισμενου  γυμναστηριου



ασυρματη προσβαση στο διαδικτυο WIFI  σε δωματια & λοιπους χωρους



Χρηση του υπαιθριου στεγασμενου parking

 

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η τους φιλους του.

  • Τα κουπονια μπορουν να χρησιμοποιηθουν και αθροιστικα (πχ 2 κουπονια – 4 συνεχομενες διανυκτερευσεις).

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποιηση της επιθυμητης ημερομηνιας.

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο VELASTOURS.


 
 



POSEIDON PALACE 5*
 
Το ξενοδοχειο "Ποσειδων" απεχει απο την Πατρα μολις 14 χλμ., βρισκεται στα Καμινια Αχαΐας, επι της Παλαιας Εθνικης οδου Πατρων-Πυργου, διπλα στη θαλασσα, σε ενα καταπρασινο μαγευτικο τοπιο, με αψογες υπηρεσιες και ζεστο περιβαλλον.
Η γεωγραφικη θεση του ξενοδοχειου Ποσειδων, το καθιστα ξεχωριστο και αμεσα προσβασιμο σε σημαντικα τουριστικα αξιοθεατα της Δυτικης Ελλαδας (μολις 85 χμ απο την Αρχαια Ολυμπια και 80 χμ απο τα Καλαβρυτα).
Επισης, κατα τους θερινους μηνες, σε αποσταση αναπνοης απο το ξενοδοχειο, απλωνονται οι υπεροχες αμμωδεις παραλιες της Δυτικης Πελοποννησου οπου ο επισκεπτης μας μπορει να απολαυσει το μπανιο του στην Καλογρια, στο Γιαννισκαρι, στο Κουνουπελι η να περιπλανηθει στο μοναδικο δασος της Στροφιλιας.
Χτιστηκε το 1991 και η πρωτη ανακαινιση εγινε το 1996. Το 2005 δωσανε χρωμα κανοντας γενικη ανακαινιση των χωρων.
Το ξενοδοχειο "Ποσειδων" διαθετει 47 συγχρονα και ανετα δωματια και 2 σουιτες, για να μπορειτε  να συνδυαζετε τις καλοκαιρινες διακοπες αλλα και τις επιχειρηματικες δραστηριοτητες σας στην περιοχη.
Το ζεστο μας καλωσορισμα και το φιλικο περιβαλλον θα σας αγκαλιασει απο την στιγμη που θα επιλεξετε το ξενοδοχειο Ποσειδων ειτε για τις διακοπες σας, ειτε για επαγγελματικους λογους. 
 

προσφορα για: 219€ για δυο (2) διανυκτερευσεις Δυο (2) ατομων σε δικλινο διπλα στην θαλασσα μαζι με πρωινο, δωρεαν χρηση πισινας με υδρομασαζ, ομπρελες, ξαπλωστρες, πετσετες μπανιου και γυμναστηριου για Ιουλιο και Αυγουστο στο ξενοδοχειο POSEIDON PALACE 5* στα Καμινια, Πατρα , αξιας 395€ - εκπτωση 45%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες