Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

119 € τρεις (3) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομα, ζευγαρια φιλους ,που θελουν ζησουν αρχοντικη σιφνο, θεα





119 € τρεις (3) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομα, ζευγαρια φιλους ,που θελουν ζησουν αρχοντικη σιφνο, θεα


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για τις περιοδους  8/07/2011-31/07/2011 και 21/08/2011-31/08/2011.

  • Το καθε κουπονι ισχυει για τρεις (3) διανυκτερευσεις για δυο (2) ατομα, ζευγαρια η φιλους ,που θελουν να ζησουν την αρχοντικη Σιφνο, με θεα το απεραντο γαλαζιο του Αιγαιου, σε πληρως εξοπλισμενα διαμερισματα με την ιδιαιτερη παραδοσιακη αρχιτεκτονικη της Σιφνου

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος... κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η τους φιλους του.

  • Τα κουπονια μπορουν να χρησιμοποιηθουν και αθροιστικα (πχ 2 κουπονια - 6 συνεχομενες διανυκτερευσεις).

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποιηση της επιθυμητης ημερομηνιας.

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο VELASTOURS.

  • Για παιδια εως 5 ετων δωρεαν, για  παιδια απο 6-12 χρεωση 7€ την ημερα


 
 Το Ξενοδοχειο Λεωνιδας ειναι χτισμενο συμφωνα με την παραδοσιακη κυκλαδιτικη αρχιτεκτονικη. Βρισκεται μολις λιγα μετρα απο την πολη Καμαρες στην Σιφνο. Ειναι το ιδανικο μερος για να χαλαρωσετε και να απολαυσετε τις διακοπες σας καθως ειναι μακρια απο τον θορυβο, αλλα πολυ κοντα στην κεντρικη αγορα. Διαθετει εξαιρετικη θεα στην θαλασσα και το ηλιοβασιλεμα.


Το ξενοδοχειο εχει εναν πανεμορφο ανθισμενο κηπο, χωρο σταθμευσης και υποδοχη με εμπειρο προσωπικο, ετοιμο να σας βοηθησει οποιαδηποτε ωρα της ημερας.


Έχει 20 ευρυχωρα δωματια που παρεχουν ολες τις ανεσεις στους φιλοξενουμενους. Όλα τα δωματια ειναι εξοπλισμενα με κλιματισμο, κεντρικη θερμανση, ανεμιστηρα οροφης, μπανιο/ντουζ, ψυγειο, δορυφορικη τηλεοραση και μπαλκονι η με θεα στην θαλασσα, το βουνο η τον κηπο του ξενοδοχειου.


Βρισκεται 300 μ απο την αμμωδη παραλια της πολης και 200 μ απο το κεντρο. Το λιμανι Καμαρες απεχει μολις 500 μ απο το ξενοδοχειο, κανοντας τις μετακινησεις πολυ πιο ευκολες.
 
προσφορα για: 119 € για Τρεις (3) διανυκτερευσεις για δυο (2) ατομα, ζευγαρια η φιλους ,που θελουν να ζησουν την αρχοντικη Σιφνο, με θεα το απεραντο γαλαζιο του Αιγαιου, σε πληρως εξοπλισμενα διαμερισματα με την ιδιαιτερη παραδοσιακη αρχιτεκτονικη της Σιφνου, στο Ξενοδοχειο Λεωνιδας, αξιας 210€ - εκπτωση 43%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες