Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

16€ 1συνεδρια αυτογνωσιας, γιατι καποιες φορες χρειαζομαστε βοηθεια ειδικου ωστε αντιμετωπισουμε





16€ 1συνεδρια αυτογνωσιας, γιατι καποιες φορες χρειαζομαστε βοηθεια ειδικου ωστε αντιμετωπισουμε


  • Η προσφορα ισχυει απο 21/07/2011 εως και 30/11/2011.

  • Το καθε κουπονι ισχυει για 1 ατομο και αφορα μια 1 συνεδρια αυτογνωσιας συνολικης διαρκειας 45 λεπτων και διεξαγεται με εμπειρο ψυχολογο ,συνεργατη του Ινστιτουτου Γνωσιακης Αναλυτικης Ψυχοθεραπειας που υποδεικνυεται απο τον Διευθυντη του ΙΓΑΨ

  • Στην συνεδρια της προσφορας υποχρεωτικα  10 λεπτα αφιερωνονται σε... λεπτομερες ιστορικο

  • Κατα τη συνεδρια απαγορευεται η χρηση κινητου καθως και το καπνισμα.

  • Σε περιπτωση προκαθορισμενου ραντεβου που χανεται με υπαιτιοτητα του κατοχου του κουπονιου δεν ειναι δυνατη η διεξαγωγη της συνεδριας σε αλλη ωρα και ημερα  παρα μονον αν το ραντεβου ακυρωθει 2 τουλαχιστον ημερες πριν το προκαθορισμενο ραντεβου

  • Σε περιπτωση χρονικης καθυστερησης προσελευσης στο προκαθορισμενο ραντεβου με υπαιτιοτητα του κατοχου του κουπονιου η καθυστερηση αφαιρειται απο το 45λεπτο της προκαθορισμενης συνεδριας

  • Ο κατοχος του κουπονιου ειναι απαραιτητο να εχει προσελθει στο χωρο διεξαγωγης της συνεδριας 15 λεπτα πριν την εναρξη της.

  • Ο κατοχος του κουπονιου δυναται να δωρισει σε αλλον συνανθρωπο το κουπονι του και υποχρεουται να το εχει ανακοινωσει αυτο στο ΙΓΑΨ κατα την διευθετηση του ραντεβου και μονο

  • Το ΙΓΑΨ υποχρεουται να δωσει ραντεβου για τη σχετικη συνεδρια εντος 4 μηνων ληξεως της προσφορας σε ωρα και ημερα που βολευει τον κατοχο του κουπονιου και τον ψυχολογο  και απαραιτητα σε ωρα και ημερα που εμπιπτει στο συνηθισμενο ωραριο του ΙΓΑΨ (καθημερινες μονο 09.00-21.00)

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, συγγενεις η φιλους του.


 
 
  ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ


H γνωσιακη αναλυτικη ψυχοθεραπεια περιλαμβανει ενα Θεραπευτη και τον Θεραπευομενο, που συνεργαζονται ωστε μαζι να αναζητησουν το πλαισιο αναφορας δημιουργιας της προσωπικοτητας του θεραπευομενου ωστε να κατανοηθει καλυτερα ο τροπος με τον οποιο μπορει να συνεχιστει η ζωη του στο παρον και το  μελλον. Ερωτησεις οπως  : « γιατι καταληγω να εχω διπλα μου ανθρωπους που με υποτιμουν?»  γινονται πιο κατανοητες και αναζητουνται συνεργατικα ,με συστηματικο και βιωματικο  τροπο  με τον θεραπευτη οι απαντησεις τους. Άλλες ερωτησεις που μπορει να απαντηθουν στη συνεδρια της προσφορας ειναι   ׃
Γιατι οι συντροφοι που επιλεγω με εγκαταλειπουν?
Γιατι μου ειναι ευκολο να πω στο ταιρι μου, μου αρεσεις πολυ αλλα δεν μπορω να πω σε αγαπω?
Γιατι οταν μου λεει το ταιρι μου οτι με αγαπαει μεσα μου νιωθω ταραχη?
Τα σχετικα παραπανω ερωτηματα δεν εξαντλουν το ευρος του περιεχομενου της συνεδριας της προσφορας και παρουσιαζονται ενδεικτικα για να κατατοπισουν.


Για ποιον ειναι;

Η Γνωσιακη   αναλυτικη αυτογνωσια  ειναι ασφαλης και φιλικη προς τον χρηστη - πελατη. Χρησιμοποιειται σε ενα ευρυ επιπεδο εφαρμογων οπως καταθλιψη, αγχος , προσωπικες δυσκολιες, διαπροσωπικα προβληματα, Διαταραχες προσωπικοτητας, Προβληματα γαμου,  οικογενειακες συσχετισεις, συμβουλευτικη γονικου ρολου.  


Γιατι τωρα;

Συχνα οι ανθρωποι ευχονται να μπορουσαν να αλλαξουν  τις τωρινες συνθηκες της ζωης τους ωστε αυτη  να γινει  δημιουργικοτερη , να αποκτησει ποιοτητα ,  αλλα δεν  γνωριζουν  τον τροπο  να ξεκινησουν.
Κατηφεια, θλιψη,  αγχος , συγχυση και ανησυχια ,  ψυχοσωματικα προβληματα μπορει να μας κανουν να αισθανομαστε λιγοτερο ικανοι να βρουμε εναν τροπο να ξεφυγουμε απο  τις δυσκολιες μας. Τοτε ισως χρειαζομαστε βοηθεια ειδικου.


Πως λειτουργει;

H ΓΑΘ Επικεντρωνει την προσοχη της στην ανακαλυψη με την βιωματικη συμμετοχη του θεραπευτη του τροπου με τον οποιο δημιουργηθηκαν τα προβληματα, και πως οι διαδικασιες που ανακαλυψαμε για   να τα αντιμετωπισουμε, μπορει να ειναι δυσλειτουργικες η αναποτελεσματικες.
Σχεδιαστηκε για να βοηθησει τους "ασθενεις" να κατανοησουν τον  τροπο  με τον οποιον οι καθημερινες δυσκολιες που βιωνουν μπορει να διαιωνιζονται η  διογκωνονται   απο τους συνηθισμενους τροπους αντιδρασης σε αυτα.
Οι προβληματικες καταστασεις κατανοουνται  μεσα απο τις προσωπικες ιστοριες των ασθενων και των βιωματικων εμπειριων τους. Η εμφαση δινεται στον τροπο με τον οποιον αυτες  οι διαδικασιες αντιμετωπισης  γεννηθηκαν και τους  τροπους που  μπορει σημερα να αναγνωριστουν, να εφαρμοστουν, να ανασχηματιστουν  και να βελτιωθουν.  


προσφορα για: 16€ για 1συνεδρια αυτογνωσιας, γιατι καποιες φορες χρειαζομαστε βοηθεια ειδικου ωστε να αντιμετωπισουμε τις καθημερινες δυσκολιες, διαρκειας 45’ και διεξαγεται με εμπειρο ψυχολογο ,συνεργατη του Ινστιτουτου Γνωσιακης Αναλυτικης Ψυχοθεραπειας στους Αμπελοκηπους(Μετρο Πανορμου),Αξιας 60€-εκπτωση 74%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες