Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

138 € δυο (2) ατομα δυο (2) διανυκτερευσεις πρωινο, late checkout καθως και δωρεαν χρηση spa, sauna, jacuzzi και





138 € δυο (2) ατομα δυο (2) διανυκτερευσεις πρωινο, late checkout καθως και δωρεαν χρηση spa, sauna, jacuzzi και


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για τις περιοδους  1/07/2011 – 30/09/2011Ιουλιο – Αυγουστο και Σεπτεμβρη

  • Το καθε κουπονι ισχυει για δυο (2) διανυκτερευσεις για (2) ατομα με πλουσιο πρωινο, late checkout κατοπιν διαθεσιμοτητας  καθως και δωρεαν χρηση  spa, sauna, jacuzzi και πισινας (ϊαματικο νερο)

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο,... συγγενεις η φιλους του.

  • Τα κουπονια μπορουν να χρησιμοποιηθουν και αθροιστικα (πχ 2 κουπονια – 4 συνεχομενες διανυκτερευσεις).

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποιηση της επιθυμητης ημερομηνιας.

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο VELASTOURS.

  • Για παιδια κατω των 5 ετων δωρεαν

  • Για παιδια απο 6-12  ετων υπαρχει επιβαρυνση 11€


  Ξενοδοχειο-Spa Κεντρικον


Το Ξενοδοχειο-Spa Κεντρικον ειναι ο ιδανικος προορισμος για χαλαρωση και αναζωογονηση. Μονο δυο ωρες απο την Αθηνα και τρεις απο τη Θεσσαλονικη, το συγκροτημα "Κεντρικον" προσφερεται τοσο για τις καλοκαιρινες σας διακοπες οσο και για ενα ευχαριστο Σαββατοκυριακο.
Το ξενοδοχειο βρισκεται σε εξαιρετικη τοποθεσια, στο κεντρο της παλιας πολης της Αιδηψου. Η θαλασσα, οι διασημες ιαματικες πηγες της Αιδηψου και το κεντρικο παρκο της πολης βρισκονται λιγοτερο απο 3 λεπτα περπατημα απο το ξενοδοχειο.
Το Ξενοδοχειο-Spa Κεντρικον εχει πληρως ανακαινιστει τα τελευταια χρονια. Σημερα προσφερει μοντερνα και ανετα δωματια, πολυτελη σαλονια με πανεμορφη θεα προς τη θαλασσα καθως και ολες τις συγχρονες ανεσεις, οπως wi-fi σε ολα τα δωματια. Παρα τις ανακαινισεις, το ξενοδοχειο εχει ακομα το αυθεντικο αρχιτεκτονικο στυλ και τη γοητεια των ξενοδοχειων της αρχης του 20ου αιωνα, οποτε και κατασκευαστηκε.
Το ξενοδοχειο διαθετει 50 ευρυχωρα και φωτεινα δωματια. Ειναι ολα κομψα διακοσμημενα με μοντερνα επιπλα και διαθετουν air condition, ψυγειο, τηλεοραση, wi-fi και πολλες αλλες ανεσεις . Όλα τα δωματια εχουν μπαλκονια με θεα ειτε προς τον παλιο κεντρικο δρομο της πολης, γεματο παρτερια και δεντρα, ειτε προς την εξωτερικη πισινα του ξενοδοχειου και τη θαλασσα.
Το εξαιρετικα φιλικο προσωπικο μας καλωσοριζει θερμα καθε επισκεπτη ενω βρισκεται παντα στη διαθεση σας με πληροφοριες και προτασεις για την περιοχη, εκδρομες και διαφορες δραστηριοτητες.


προσφορα για: 138 € για δυο (2) ατομα για δυο (2) διανυκτερευσεις με πρωινο, late checkout καθως και δωρεαν χρηση spa, sauna, jacuzzi και πισινας , στο Ξενοδοχειο-Spa Κεντρικον στην Αιδηψο, αξιας 230€ - εκπτωση 40%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες