Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 24 Μαΐου 2011

72€ 3 διανυκτερευσεις 2 ατομα πανεμορφο δικλινο studio διπλα θαλασσα panorama apartments πορο, αξιας 134€ -





72€ 3 διανυκτερευσεις 2 ατομα πανεμορφο δικλινο studio διπλα θαλασσα panorama apartments πορο, αξιας 134€ -


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για τις περιοδους 1/06/2011-30/06/2011 και 1/09/2011-31/10/2011.

  • Το καθε κουπονι ισχυει για τρεις (3) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομων σε πανεμορφο δικλινο studio διπλα στην θαλασσα στο Panorama apartments

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η τους φιλους του.

  • Τα κουπονια μπορουν να χρησιμοποιηθουν και... αθροιστικα (πχ 2 κουπονια - 6 συνεχομενες διανυκτερευσεις).


  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποιηση της επιθυμητης ημερομηνιας.

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο VELASTOURS.



Panorama apartments …Φωλιασμενο  μεσα σε τεραστιο πευκοδασος, σε μια θεση που ειναι δυσκολο να συναγωνιστει, το Panorama προσφερει εκπληκτικη θεα στον κολπο Ασκελι και το Αιγαιο Πελαγος. Ειναι το ιδανικο ησυχαστηριο νησι, ενα προσωπικο καταφυγιο, αποκλειστικη, οικειο και φιλικο. Με τα καλυτερα καταλυματα και αξεπεραστη φιλοξενια, Πανοραμα ειναι ο ιδανικος προορισμος για οικογενειακες διακοπες και ρομαντικες αποδρασεις. Βρισκεται σε κοντινη αποσταση με τα ποδια απο καταστηματα, εστιατορια και τη διασημη παραλια Ασκελι. Το λιμανι ειναι 20 λεπτα με τα ποδια και 3 λεπτα με ταξι απο τα διαμερισματα.
Όλα τα δωματια μας πελατες εχουν ιδιωτικη βεραντα με θεα στον κολπο Ασκελι και να επωφεληθουν απο μια αποψη 180. Το ακινητο αποτελειται απο δυο τυπους καταλυματων. Δεκαεπτα δωματια που μπορουν να φιλοξενησουν μεχρι και τρια ατομα και δεκατρια μεγαλα οικογενειακα διαμερισματα που μπορουν να φιλοξενησουν μεχρι 5ατομα.
Τα δικλινα δωματια μπορουν να φιλοξενησουν εως τρια ατομα, ενω τα διαμερισματα διαθετουν ενα υπνοδωματιο ξεχωριστη απο το σαλονι και μπορει να φιλοξενησει εως 5ατομα.
Παροχες δωματιων: Ιδιωτικο μπαλκονι με θεα στη θαλασσα, air-condition, δορυφορικη τηλεοραση, πληρως εξοπλισμενη κουζινα,  μπανιο, δωρεαν προσβαση στο Internet WI FI, Χρηματοκιβωτιο, Στεγνωτηρας μαλλιων, Κρεβατακι μωρου χωρις χρεωση, Σιδερο και σιδερωστρα (κατοπιν ζητησης)
προσφορα για: 72€ για 3 διανυκτερευσεις για 2 ατομα σε πανεμορφο δικλινο studio διπλα στην θαλασσα στο Panorama apartments στον Πορο, αξιας 134€ - εκπτωση 46%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr