Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 19 Μαΐου 2015

κρεοπωλειο σιακος: ποιοτικα και ολοφρεσκα





κρεοπωλειο σιακος: ποιοτικα και ολοφρεσκα
Καθε κουπονι ισχυει για ενα πακετο προϊοντων απο το Κρεοπωλειο Σιακος, στις Αχαρναι.
Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου. Επιλεγετε ενα πακετο απο τα εξης:
  • Πακετο 1: 20€ για 2kg κιμα μοσχαρισιο, 1 τεμαχιο χερακι αρνισιο, 2kg τηγανια χοιρινη
  • Πακετο 2: 30€ για 2kg μοσχαρισιο κιμα, 2kg ποντικι μοσχου, 2kg μπριζολα χοιρινη, 1kg λουκανικα χωριατικα, 8... σουβλακια χοιρινα
  • Πακετο 3: 40€ για 2 τεμαχια μπουτακι αρνισιο, 2kg σπαλα μοσχου, 1kg χοιρινο κιμα, 10 σουβλακια χοιρινα και 1 τεμαχιο κοτοπουλο Πινδος
Το κουπονι ισχυει εως 30/06/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Παρασκευη 07:30 – 21:00
Σαββατο 07:30 – 17:00 Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια στο τηλ. 210 2401190 για την παραγγελια σας τουλαχιστον 1-2 μερες πριν για παραλαβη απο το καταστημα.
Υπαρχει η δυνατοτητα παραδοσης κατ' οικον των πακετων της επιλογης σας σε ολη την Αττικη με χρεωση 3€.
Η προσφορα δε μπορει να συνδυαστει η να συμψηφιστει με αλλη προσφορα της επιχειρησης. Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του Κρεοπωλειου Σιακος.
Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Κρεοπωλειο Σιακος: Ποιοτικα και ολοφρεσκα προϊοντα!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες