Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

viva la beauty: antistress combo massage, προσωπο &





viva la beauty: antistress combo massage, προσωπο &
Καθε κουπονι ειναι ατομικο και αφορα ενα antistress combo massage για προσωπο & σωμα, συνολικης διαρκειας 60΄λεπτων, στο Viva la beauty στο Ελληνικο.
Περιλαμβανει 3 τεχνικες massage - Ayurveda, indian & relaxing - με αιθερια ελαια.
Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου. Το κουπονι ισχυει εως 31/05/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site... δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Παρασκευη 10:00 – 20:00 Απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια για ραντεβου τουλαχιστον 2-3 ημερες νωριτερα, στο τηλεφωνο 210 9629429.
Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του ινστιτουτου αισθητικης Viva la beauty. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Viva la Beauty: Antistress combo massage, σε προσωπο & σωμα!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες