Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

arena fitness: εγγραφη, 10 επισκεψεις και χρηση σαουνας -





arena fitness: εγγραφη, 10 επισκεψεις και χρηση σαουνας -
Καθε κουπονι ειναι ατομικο και αφορα εγγραφη και 10 ημερησιες επισκεψεις με χρηση οργανων, αεροβιων μηχανηματων, σαουνας και χαμαμ για γυναικες, στο Arena Fitness στον Πειραια!
Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για δωρο και ενα για προσωπικη χρηση. Καταληκτικη ημερομηνια 1ης επισκεψης 15/05/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια... ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Παρασκευη 07:30 – 23:30
Σαββατο 08:30 – 20:30
Κυριακη 12:30 - 16:30 Δεν απαιτειται τηλεφωνικη επικοινωνια.
Ειναι απαραιτητη η προσκομιση του κουπονιου σας η η εγκυρη αναφορα του κωδικου του με την επιδειξη της αστυνομικης σας ταυτοτητας, την ημερα της επισκεψης σας, στον χωρο του γυμναστηριου Arena Fitness. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Arena Fitness: Εγγραφη, 10 επισκεψεις και χρηση σαουνας - χαμαμ!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες