Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ο sfera 102,2 παρουσιαζει στελιο ροκκο live σκηνη camorra

ο sfera 102,2 παρουσιαζει στελιο ροκκο live σκηνη camorra
Καθε κουπονι ειναι ατομικο και αφορα την εισοδο ενος ατομου με ποτο, στο Camorra Club στο Κολωνακι, με καλεσμενο καλλιτεχη τον Στελιο Ροκκο. Το κουπονι ισχυει για την Κυριακη 29 Μαρτιου 2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ώρα εναρξης: 23:00 Μπορουν να... αγοραστουν απεριοριστα κουπονια ανα χρηστη για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου.
Ειναι απαραιτητη η εκτυπωση & η προσκομιση του κουπονιου σας, την ημερα της επισκεψης σας, στο Camorra Club. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Ο Sfera 102,2 παρουσιαζει τον Στελιο Ροκκο live στην σκηνη του Camorra club!!απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες