Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

 το παραμυθι μου: ένα παραμυθι ηρωα παιδι





 το παραμυθι μου: ένα παραμυθι ηρωα παιδι
Περιλαμβανει:1 Χριστουγεννιατικο Βιβλιο και DVD με πρωταγωνιστη το δικο σας παιδι με παραλαβη απο το καταστημα (αρχικης 30€, τελικης 15€)1 Χριστουγεννιατικο Βιβλιο και DVD με πρωταγωνιστη το δικο σας παιδι με πανελλαδικη αποστολη (αρχικης 36€, τελικης 18€)1 Χριστουγεννιατικο Βιβλιο και DVD με πρωταγωνιστη το δικο σας παιδι με φωτογραφια και παραλαβη απο το καταστημα (αρχικης 45€, τελικης 24,75€)1 Χριστουγεννιατικο Βιβλιο και... DVD με πρωταγωνιστη το δικο σας παιδι με φωτογραφια και πανελλαδικη αποστολη (αρχικης 51€, τελικης 27,75€) Καθε βιβλιο (40 σελιδων - Α4 διασταση) ειναι εικονογραφημενο, με σκληρο εξωφυλλο. Αφηγειται το παραμυθι «Ο Αϊ -Βασιλης κι εγω», με ηρωα το παιδι σας! Τροπος παραγγελιας (για αποστολη & παραλαβη):
  1. Μετα την αγορα σας, εισερχεστε εδω για το Εικονογραφημενο βιβλιο & για το Φωτοβιβλιο εδω!
  2. Επιλεγετε τον τυπο του βιβλιου της προσφορας
  3. Συμπληρωνετε τη φορμα που ακολουθει. Στο πεδιο της "Αφιερωσης", μην ξεχασετε να συμπληρωσετε τον κωδικο του κουπονιου σας.
  4. Προσθετετε το προϊον στο καλαθι
  5. Εγγραφεστε σαν νεος χρηστης
  6. Επιλεγετε "Ταμειο" και ολοκληρωνετε την παραγγελια.
*Προσοχη: Αγνοηστε τελειως το τελικο ποσο της χρεωσης. Μετα την ολοκηρωση της παραγγελιας σας, θα αποσταλλει ενα email επιβεβαιωσης που θα αναγραφει μηδενικη χρεωση.
προσφορα για:  Το Παραμυθι μου: Ένα παραμυθι με ηρωα το παιδι σας!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες