Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

βιεννη: 4ημερο των φωτων αεροπορικα εισιτηρια &





βιεννη: 4ημερο των φωτων αεροπορικα εισιτηρια &
Περιλαμβανει:Τεσσερις (4) ημερες – τρεις (3) διανυκτερευσεις σε double room για 1 ατομο, στο Ananas 4* στη Βιεννη.Πρωινο.Αεροπορικα εισιτηρια οικονομικης θεσης.Μεταφορα απο το αεροδρομιο της Βιεννης.Ξεναγηση στη Βιεννη με επαγγελματια ξεναγο.Αρχηγος – συνοδος.Ασφαλεια αστικης ευθυνης & ταξιδιωτικη για τους εκδρομεις εως 75 ετων.Αναχωρησεις:
  • Αθηνα – Βιεννη: Σαββατο 03/01/2015, 04:45 - 06:00 (Fly Niki)
  • Βιεννη – Αθηνα: Τριτη... 06/01/2015, 23:00 – 02:00 (Fly Niki)
Δεν περιλαμβανονται:
  • Φοροι αεροδρομιων & οι επιναυλοι καυσιμων (145€/ ατομο).
  • Εισοδοι σε μουσεια, μνημεια & λοιπα αξιοθεατα, ποτα, φιλοδωρηματα, αχθοφορικα στα ξενοδοχεια, καθως & οτι αναφερεται ως προαιρετικο η προτεινομενο.
Info ξενοδοχειου Το Austria Trend Hotel Ananas Wien βρισκεται σε αποσταση 100μ. απο το σταθμο Pilgramgasse του μετρο και μολις 5 λεπτων με το μετρο απο την Κρατικη Όπερα στο κεντρο της Βιεννης. Διαθετει δωρεαν Wi-Fi και ιδιωτικο υπογειο παρκινγκ με επιπλεον χρεωση. Το Johann Strauss Café προσφερει χαρακτηριστικη κουλτουρα βιεννεζικης καφετεριας. Το εστιατοριο σερβιρει παραδοσιακες βιεννεζικες σπεσιαλιτε, αυστριακα και διεθνη πιατα, καθως και φρεσκα αρτοσκευασματα. Τα δωματια στο Hotel Ananas Wien συνδυαζουν διακοσμητικα στοιχεια ροκοκο με συγχρονες ανεσεις. Όλα ειναι κλιματιζομενα και διαθετουν καλωδιακη τηλεοραση, μινι μπαρ και μπανιο με στεγνωτηρα μαλλιων και καθρεφτη καλλωπισμου. Οι επισκεπτες του Trend Hotel Ananas Wien εχουν στη διαθεση τους καταστημα αναμνηστικων δωρων και κομμωτηριο. Χαρη στην κεντρικη τοποθεσια, οι επισκεπτες εχουν προσβαση στον ποδηλατοδρομο Wientalradweg που περνα ακριβως εξω απο το ξενοδοχειο και στην εμπορικη οδο Mariahilfer Straße, που απεχει 10 λεπτα με τα ποδια. Η δημοφιλης αγορα Naschmarkt, οπου θα βρειτε πολλους παγκους τροφιμων, ειναι προσβασιμη σε 5 λεπτα με τα ποδια. Η περιοχη 05. Margareten εχει λαβει υψηλη βαθμολογια απο επισκεπτες για: Χριστουγεννιατικες Αγορες, Περιπατοι, Εκδρομη σε πολη.
προσφορα για: Βιεννη: 4ημερο των Φωτων με αεροπορικα εισιτηρια & πρωινο!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες