Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

χιονοδρομικο μαιναλου: ετησια καρτα χιονοδρομιας σεζον 2014





χιονοδρομικο μαιναλου: ετησια καρτα χιονοδρομιας σεζον 2014
Περιλαμβανει:Μια ατομικη ετησια καρτα χιονοδρομιας στο Χιονοδρομικο κεντρο Μαιναλου.Ισχυει για καθημερινες, Σαββατοκυριακα και αργιες εως το κλεισιμο του Χιονοδρομικου για τη σεζον 2014-2015. Χιονοδρομικο Κεντρο Μαιναλου ΠιστεςΤο χιονοδρομικο κεντρο εχει επτα πιστες που εξυπηρετουνται απο τρεις αναβατηρες, ολοι συρομενοι. Αναλυτικα οι πιστες:
  • Βορινη: Η πιο δυσκολη πιστα του κεντρου... βρισκεται στα δεξια του κεντρικου συρομενου αναβατηρα και εχει μηκος 800μ. Στο μεγαλυτερο μερος της ειναι μαυρη και προς το τελος κοκκινη.
  • Τουριστικη: Κοκκινη πιστα, στα δεξια του κεντρικου συρομενου, αλλα σε πιο ανοιχτη πορεια μεσα στο δασος, με μηκος 700μ.
  • Περιφερειακη: Ξεκινα απο την κορυφη της βορινης και ακολουθει μια μεγαλη διαδρομη προς τα δεξια, περνα απο το snowbar και καταληγει στο πλατο του χιονοδρομικου. Το μηκος της ειναι 2.500μ. και χαρακτηριζεται μπλε πιστα.
  • Πολυβιος: Κοκκινη-μπλε πιστα, που ξεκινα μολις αφησουμε τον συρομενο αναβατηρα Αετο και σε αριστερη κατευθυνση. Έχει μηκος 800μ. και καταληγει στο snowboard park.
  • Ανατολικη: Κοκκινη-μπλε πιστα, που ξεκινα και αυτη μολις αφησουμε τον συρομενο αναβατηρα Αετο και σε αριστερη κατευθυνση. Έχει μηκος 800μ. και καταληγει με τραβερσα στην αφετηρια του συρομενου αναβατηρα Αετου.
  • Ανυτη: Μπλε πιστα μηκους 350μ., στα αριστερα του νεου συρομενου αναβατηρα Αρκτουρου. Ιδανικη για το επομενο επιπεδο των αρχαριων.
  • Πιτυς: Πιστα αρχαριων μηκους 130μ. Ειναι η πιστα στην οποια οι μικροι χιονοδρομοι κανουν τα πρωτα τους «βηματα».
Αναβατηρες Στο χιονοδρομικο λειτουργους τρεις αναβατηρες που εξυπηρετουν τις πιστες που αναφερθηκαν. Δυο συρομενοι (πιατακια) και ενα baby-lift.
  • Κριος: Μονοθεσιος συρομενος (baby-lift) μηκους 100 μετρων, που εξυπηρετει την πιστα των αρχαριων αλλα λειτουργει και ως συνδετικος για τον αναβατηρα ΑΡΚΤΟΥΡΟ.
  • Αρκτουρος: Μονοθεσιος συρομενος αναβατηρας μηκους 350 μετρων που δινει προσβαση στο κατω κομματι του χιονοδρομικου. Επισης λειτουργει ως συνδετικος με τον αναβατηρα ΑΕΤΟ.
  • Αετος: Μονοθεσιος συρομενος αναβατηρας μηκους 570 μετρων που οδηγει στην κορυφη του χιονοδρομικου. Με αυτο τον συρομενο εχετε προσβαση σε ολες τις πιστες του χιονοδρομικου.

προσφορα για: Χιονοδρομικο Μαιναλου: Ετησια καρτα χιονοδρομιας για τη σεζον 2014-2015!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες