Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

sulehria store: toothpaste dispenser, πρακτικη σκεπαστη θηκη 5 οδοντοβουρτσες





sulehria store: toothpaste dispenser, πρακτικη σκεπαστη θηκη 5 οδοντοβουρτσες
Περιλαμβανει:Ένα Toothpaste Dispenser, τον εξυπνο δοσομετρητης που μ’ ενα αγγιγμα βγαζει τη σωστη δοση οδοντοκρεμας. Η συσκευασια περιλαμβανει και μια πρακτικη σκεπαστη θηκη για πεντε οδοντοβουρτσες. Επιλεγετε αναμεσα απο: 6,90€ με παραλαβη απο το καταστημα Sulehria Store.η9,90€ για πανελλαδικη αποστολη στο χωρο σας. Toothpaste Dispenser: Δοσομετρητης οδοντοκρεμας. Αποκτηστε τη βολικη αυτη συσκευη, που μ’ ενα... αγγιγμα βγαζει τη σωστη δοση και λειτουργει για καθε μαρκα οδοντοκρεμας!Απολυτη εξοικονομηση χρηματων, γιατι χρησιμοποιειται μεχρι και η τελευταια σταγονα της! Στη συσκευασια περιλαμβανει επισης και μια πρακτικη σκεπαστη θηκη για πεντε οδοντοβουρτσες, που την κολλατε διπλα στην συσκευη με την αυτοκολλητη ταινια που διαθετει στο πισω μερος, εξοικονομωντας χωρο και κρατωντας τις οδοντοβουρτσες παντα καθαρες. Οδηγιες χρησης της συσκευης
  • Ανοιξτε την οδοντοκρεμα σας και τοποθετειστε τη το στομιο της συσκευης αφου πρωτα την εχετε κολλησει στο σημειο του μπανιου που σας βολευει με την αυτοκολλητη ταινια που διαθετει στο πισω μερος.
  • Εν συνεχεια πιεστε με την οδοντοβουρτσα το ειδικο εμβολο στο εμπρος μερος της συσκευης και θα εξελθει αυτοματα η ιδανικη ποσοτητα οδοντοπαστας στην οδοντοβουρτσα σας (προσοχη στην αρχικη τοποθετηση πιεστε 5-6 φορες).

προσφορα για: Sulehria Store: Toothpaste Dispenser, με πρακτικη σκεπαστη θηκη για 5 οδοντοβουρτσες.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες