Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

E-table.gr και στη Θεσσαλονίκη!





Η είσοδος του μεγαλύτερου και πιο αξιόπιστου Ελληνικού site για δωρέαν online κρατήσεις εστιατορίων στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός! 

Έχοντας φτάσει ήδη τα 200 εστιατόρια στην Αθήνα, τo e-table.gr λειτουργεί εδώ και μερικές ημέρες και στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντάς σας θέση στα τραπέζια των καλύτερων εστιατορίων. 

Με γνώμονα την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, την ικανοποίηση του πελάτη και του καταστηματάρχη και την αγάπη μας για το φαγητό, δημιουργήσαμε μια ιστοσελίδα - συνδετικό κρίκο με το τραπέζι που θα κλείσετε. Online, με άμεση επιβεβαίωση και πάνω από όλα εντελώς δωρεάν! 

Στο e-table.gr βρίσκεις το εστιατόριο που ψάχνεις, σύμφωνα με το στυλ σου, την περιοχή σου, τις γεύσεις που σου αρέσουν αλλά και ...την τσέπη σου. Παράλληλα, διαβάζεις κριτικές από πελάτες που πιστοποιημένα έχουν πάει στα εστιατόρια ενώ τέλος μπορείς να κάνεις την κράτηση σου χωρίς να χρειάζεται να πάρεις τηλέφωνο το εστιατόριο ή να περιμένεις κάποιο μήνυμα επιβεβαίωσης.

Στόχος μας είναι να επεκταθούμε σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, δίνοντας την ευκαιρία στο νέο αυτό τρόπο κρατήσεων να εξελιχθεί και να κάνει τις ζωές μας ακόμα πιο εύκολες. Γι'αυτό και συμφωνούμε σε δεκάδες προσφορές και εκπτώσεις με τα συνεργαζόμενα εστιατόρια αποκλειστικά για τους χρήστες της ιστοσελίδας, χωρίς πιστωτική κάρτα, κουπόνια, deals ή τηλέφωνα. 

Η γεύση που σου ταιριάζει είναι τώρα δίπλα σου! Ανακάλυψε τη και κλείσε δωρέαν τραπέζι online!

http://www.e-table.gr