Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

παρακολουθηστε παρασταση «η ποντικοπαγιδα», αγκαθα κριστι,με ενα μοναδικο καστ ηθοποιων,





παρακολουθηστε παρασταση «η ποντικοπαγιδα», αγκαθα κριστι,με ενα μοναδικο καστ ηθοποιων,
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Εισιτηριο γενικης εισοδου,1 ατομου, για την παρασταση «Η Ποντικοπαγιδα», της Αγκαθα Κριστι, το μακροβιοτερο θεατρικο εργο στην ιστορια του παγκοσμιου θεατρου, σε σκηνοθεσια Μανουσου Μανουσακη, στο Θεατρο Βεακη
Σε ενα ξενοδοχειο, οι ιδιοκτητες, ενα νεαρο ζευγαρι και τεσσερις ενοικοι, βρισκονται εγκλωβισμενοι απο το ασταματητο χιονι, αναμεσα τους ενας στυγνος δολοφονος!... Στο φιλοξενο θεατρο «Βεακη» στηνεται μια «Ποντικοπαγιδα», η οποια υποσχεται να κεντρισει το ενδιαφερον μας. Το εξαιρετικα δυνατο εργο της Αγκαθα Κριστι -το μακροβιοτερο θεατρικο εργο στην ιστορια του παγκοσμιου θεατρου –θα παιζεται στο «ιστορικο» θεατρο της Στουρναρη σε σκηνοθεσια του Μανουσου Μανουσακη, ο οποιος το ειχε ανεβασει με καλλιτεχνικη μα και εμπορικη επιτυχια στο παρελθον. Στο νεο του κοιταγμα εχει αρωγους τους Αντωνη Γαλαιο στη μεταφραση, την Δεσποινα Βολιδη στα σκηνικα- κοστουμια, τον Νικο Καβουκιδη στους φωτισμους και το Μανωλη Μανουσακη στη μουσικη επιμελεια της παραστασης.
προσφορα για: Παρακολουθηστε την παρασταση «Η Ποντικοπαγιδα», της Αγκαθα Κριστι,με ενα μοναδικο καστ ηθοποιων, σε σκηνοθεσια Μανουσου Μανουσακη στο θεατρο Βεακη! Εισιτηριο γενικης εισοδου, 10€/ατομο!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες