Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

cellulit free: μεσοθεραπεια σωματος χωρις βελονες ιατρικη μεθοδος δινει οριστικη λυση προβλημα τοπικης





cellulit free: μεσοθεραπεια σωματος χωρις βελονες ιατρικη μεθοδος δινει οριστικη λυση προβλημα τοπικης
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 27€ για 2 συνεδριες elecrtroporation therapy & 2 εβδομαδιαια προγραμματα διατροφης σχεδιασμενα με βαση το προσωπικο σας διατροφολογικο αποτυπωμα Metabolism id & διαγνωστικα τεστ λιπομετρησης και μεταβολικου ρυθμου
  • η
  • 54€ για 4 συνεδριες elecrtroporation therapy & 1 μηνα διατροφης σχεδιασμενα με βαση το προσωπικο σας διατροφολογικο αποτυπωμα Metabolism id & διαγνωστικα τεστ λιπομετρησης... και μεταβολικου ρυθμου
Η μεσοθεραπεια χωρις βελονες ειναι η τεχνικη που διενεργειται εισαγοντας μικρομοριακα προϊοντα, φορμουλες που στοχευουν στην αμεση και ανωδυνη λυση των διαταραχων του λιπωδους ιστου. Η μεσοθεραπεια δρα απο τις κατω στιβαδες του δερματος προς τις ανωτερες στις οποιες φαινεται και το αποτελεσμα. Μεχρι τωρα, η εφαρμογη της μεσοθεραπειας, γινοταν με ενεσεις μεσω βελονων για την εισαγωγη των δραστικων υλικων στο υποδοριο του δερματος με πολλαπλα τρυπηματα, κατι που ηταν αρκετα επιπονο. Η Electrοporation therapy, εφαρμοζεται με την μεθοδο της ηλεκτροδιαπορησης. Η ηλεκτοδιαπορηση ειναι συνδυασμος ενος ειδικου ηχητικου παλμου διαμορφωμενου σε χαμηλη συχνοτητα. Οι ηχητικες συχνοτητες ανοιγουν καναλια διεισδυσης και πορους στο κυτταρικο επιπεδο, επιτρεποντας την διεισδυση των μικρομοριακων προϊοντων σε βαθος, που μεχρι χθες δεν ηταν δυνατον να φθασουν. Η Εlectroporation therapy αντιμετωπιζει δραστικα την:
  • Λιπολυση
  • Μειωση της κυτταριτιδας
  • Καταπολεμα τα συσσωρευμενα λιπη
Ισορροπημενη διατροφη για ομορφια και υγεια / METABOLISM ID Στα MediΠρινου οι εξειδικευμενοι διατροφολογοι προσεγγιζουν το θεμα της διαιτας και του αδυνατισματος, απο την πλευρα της επιστημης διαμορφωνοντας διατροφολογικα σχηματα βασισμενα στο δικο σας μεταβολικο αποτυπωμα (Metabolism id) στις δικες σας δηλαδη αναγκες και προτιμησεις ωστε να τα τηρειτε με ευκολια και να επιτυγχανεται αμεση απωλεια λιπους. Σας βοηθουν να κατανοησετε τις καθημερινες διατροφικες σας συνηθειες, καταγραφοντας το προσωπικο διατροφολογικο σας ημερολογιο. Εντοπιζεται τις αλλαγες που πρεπει να κανετε και να ακολουθησετε ενα νεο τροπο διατροφης υιοθετωντας ενα νεο τροπο ζωης. Έτσι μαθαινετε να αγαπατε το σωμα μας θωρακιζοντας παραλληλα και την υγεια σας.
προσφορα για: CELLULIT FREE: Μεσοθεραπεια σωματος χωρις βελονες μια ιατρικη μεθοδος που δινει οριστικη λυση στο προβλημα της τοπικης συσσωρευσης του λιπους και της κυτταριτιδας στα MediΠΡΙΝΟΥ! Απο 27€ για 2 η 4 συνεδριες μεσοθεραπειας σωματος, εβδομαδιαια προγραμματα διατροφης Metabolism id, διαγνωστικα τεστ λιπομετρησης και μεταβολικου ρυθμου!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες