Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

μυηθειτε στις γευσεις της… κινας! απολαυστε 19€ ενα γευμα, 2 ατομων, ελευθερης επιλογης, αυθεντικα





μυηθειτε στις γευσεις της… κινας! απολαυστε 19€ ενα γευμα, 2 ατομων, ελευθερης επιλογης, αυθεντικα
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Γευμα, 2 ατομων, ελευθερης επιλογης, απο τον καταλογο των κινεζικων εστιατοριων Golden Phoenix σε Κηφισια, Κεφαλαρι & Γλυφαδα, μεγιστης αρχικης αξιας 40€
  • Απο την προσφορα εξαιρουνται τα ποτα και τα αναψυκτικα
  • Δειτε τα menu των εστιατοριων
  • Κηφισια / Κεφαλαρι / Γλυφαδα
Η «κριση ταυτοτητας» των περισσοτερων εστιατοριων του ειδους, τα κανει συχνα να ανακατευουν... κινεζικη με ιαπωνικη κουζινα, προκαλωντας συγχυση. Το αποτελεσμα; Κανεις δεν καταλαβαινει ποια απο τις δυο κουζινες γευεται. Τα Golden Phoenix ανηκουν στα λιγα πλεον, αυθεντικα, παραδοσιακα κινεζικα εστιατορια με προσεγμενη κουζινα. Τα πιατα και οι σπεσιαλιτε ειναι πεντανοστιμα. Δοκιμαστε οπωσδηποτε τα τραγανα και αρωματικα spring rolls με την ζουμερη γεμιση λαχανικων, τα τηγανητα νταμπλινγκς γεμιστα με χοιρινο η τα εξαιρετικα won ton με θαλασσινα και κρεμωδες τυρι. Απο σαλατα δοκιμαστε χωρις ενδοιασμους την δροσερη Ebi Kani Salad, ενα συνδυασμο λαχανικων με γαριδα και καβουρι. Απο τα πιο «δυνατα» κυριως πιατα η παπια Πεκινου φυσικα, τραγανη και μυρωδατη με την αυθεντικη γευση της. Επισης πολυ καλο το «κλασσικο» πλεον γλυκοξινο κοτοπουλο, καθως και το καυτερο μοσχαρι Σετσουαν. Απο επιδορπια ξεχωρισαμε το τηγανιτο παγωτο με σως σοκολατας και το κεικ σοκολατας με Καλουα.
προσφορα για: Μυηθειτε στις γευσεις της… Κινας! Απολαυστε με 19€ ενα γευμα, 2 ατομων, ελευθερης επιλογης, στα αυθεντικα κινεζικα εστιατορια Golden Phoenix σε Κηφισια, Κεφαλαρι & Γλυφαδα!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες