Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

το μεγαλυτερο αστερι flamenco antonio canales, πρωταγωνιστει εκθαμβωτικο gala flamenca, σαββατο 5 οκτωβριου θεατρο





το μεγαλυτερο αστερι flamenco antonio canales, πρωταγωνιστει εκθαμβωτικο gala flamenca, σαββατο 5 οκτωβριου θεατρο
Η προσφορα περιλαμβανει: 
  • Εισιτηριο γενικης εισοδου, 1 ατομου, στο Θεατρο BADMINTON, για να απολαυσετε το εκθαμβωτικο Gala Flamenca, με πρωταγωνιστη τον Antonio Canales, το Σαββατο 5 Οκτωβριου 2013
Ισχυει για τις εξης επιλογες θεσεων:
  • Ζωνη Δ' αρχικης 18€, τελικης 9€
  • Ζωνη Γ' αρχικης 28€, τελικης 14€
  • Ζωνη Β' αρχικης 38€, τελικης 19€
  • Ζωνη Α' αρχικης 48€, τελικης 24€
Θεατρο Badminton Τεσσερα... απο τα λαμπροτερα αστερια της παγκοσμιας σκηνης του flamenco ερχονται στο Θεατρο Badminton και φερνουν το duende, το πνευμα του αληθινου flamenco. Όλη η φλογα και η εκσταση της Ανδαλουσιας, σ’ ενα εκθαμβωτικο gala που ξυπνα την ουσια του τραγουδιου και του χορου flamenco: το παθος. Το Gala Flamenca σφραγιζει με την παρουσια του ο χορευτης Antonio Canales, ο μεγαλυτερος σταρ του flamenco σημερα, μια πληθωρικη προσωπικοτητα που εδω και τριαντα χρονια εχει ταυτισει το ονομα του με τον χορο της Ανδαλουσιας. Διπλα του λαμπουν τρεις σπουδαιοι χορευτες της νεας γενιας: η Karime Amaya, ο Carlos Rodríguez και ο Jesús Carmona. Οι τρεις τους, αξιοι συνεχιστες της παραδοσης, ερμηνευουν φλογισμενα κλασικα κομματια, αλλα και ανατρεπτικες μοντερνες χορογραφιες που συνδεουν το παρελθον με το μελλον του flamenco. Το Gala Flamenca διευθυνει ο πρωτοπορος σκηνοθετης Ángel Rojas, ιδρυτης του Nuevo Ballet Español (1995), που συνδυασε το flamenco με το συγχρονο χορο κι εδωσε νεα ωθηση σε μια τεχνη με ιστορια αιωνων. Ο Rojas διευθυνει, δεν σκηνοθετει με την τυπικη εννοια: γιατι στην καρδια του flamenco βρισκεται παντα ο αυτοσχεδιασμος, η εξαψη της στιγμης και –πανω απ’ ολα– το προσωπικο, μοναδικο ταμπεραμεντο καθε χορευτη. Εκτος απο τους 4 σολιστ στο Gala Flamenca συμμετεχουν και δεκα διακεκριμενοι χορευτες μουσικοι και τραγουδιστες.
προσφορα για: Το μεγαλυτερο αστερι του flamenco Antonio Canales, πρωταγωνιστει στο εκθαμβωτικο Gala Flamenca, το Σαββατο 5 Οκτωβριου στο Θεατρο Badminton! Εισιτηριο γενικης εισοδου, με επιλογη ζωνης, απο 9€/ατομο!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες