Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

αποδραση εν πλω 89€! απολαυστε ξεχωριστο συνδυασμο διημερης κρουαζιερας αγαπημενα νησια





αποδραση εν πλω 89€! απολαυστε ξεχωριστο συνδυασμο διημερης κρουαζιερας αγαπημενα νησια
Η προσφορα ισχυει για την περιοδο απο 12/06/2013 εως 31/09/2013 Εξαιρειται η περιοδος απο 01/08/2013 εως 25/08/2013 Και περιλαμβανει:
  • Διημερη κρουαζιερα στα νησια του Αργοσαρωνικου Ύδρα -Πορο- Αιγινα για ενα ατομο με διανυκτερευση σε double sea view room στο Xenia Poros Image στον Πορο 
  • Πρωινο
Προγραμμα
  • 1η ημερα:
Στις 08:00 το πρωι αναχωρουμε για τα 3 πιο ομορφα νησια του... Αργοσαρωνικου. Ύδρα, το αγαπημενο νησι του διεθνους jet set, με τη νησιωτικη πολιτεια και τα πανεμορφα σπιτια με τη χαρακτηριστικη τους αρχιτεκτονικη που απλωνονται αμφιθεατρικα μπροστα μας. Και αν αυτο σας γοητευσει, μολις αποβιβαστειτε και αρχισετε να περπατατε στα σοκακια της Ύδρας η κανετε μια βολτα με τα γαϊδουρακια, τοτε η γνωριμια με αυτο το νησι θα σας συναρπασει. Παραμονη στην Ύδρα για περιπου 2 ωρες. Πορος, παρ’ οτι ειναι το πιο μικρο απο τα 3 νησια εχει σαν πολο ελξης το στενο καναλι που χωριζει το νησι απο τις ακτες της Πελοποννησου και προσφερει μια καταπληκτικη θεα στους επισκεπτες. Διανυκτερευση στο ξενοδοχειο.
  • 2η ημερα:
Πρωινο στο ξενοδοχειο. Επιβιβαση το μεσημερι στο πλοιο και αναχωρηση για τη συνεχιση της κρουαζιερας στις 14:45. Αιγινα, το μεγαλυτερο απο τα 3 νησια. Παραμονη στην Αιγινα περιπου 2 ωρες. Η επιστροφη στο Φαληρο συνοδευεται απο τους μελωδικους ηχους της ορχηστρας μας και το κεφι κορυφωνετε απο τους χορευτες μας που ξεσηκωνουν τους επιβατες να διασκεδασουν ολοι μαζι σε ενα ξεφρενο γλεντι. Επιστροφη στο Φαληρο περιπου στις 19.30.
προσφορα για: Αποδραση εν πλω μονο με 89€! Απολαυστε τον ξεχωριστο συνδυασμο διημερης κρουαζιερας στα αγαπημενα νησια του Αργοσαρωνικου Ύδρα -Πορο- Αιγινα και παραμονης σε double sea view room στο Xenia Poros Image 4* στον Πορο!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες