Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

οριστικη και ανωδυνη αποτριχωση ! απο 69€ 6 συνεδριες αξιοπιστο, αποτελεσματικο & ασφαλες





οριστικη και ανωδυνη αποτριχωση ! απο 69€ 6 συνεδριες αξιοπιστο, αποτελεσματικο & ασφαλες
Η προσφορα περιλαμβανει σε 6 συνεδριες οριστικης αποτριχωσης με IPL, σε μια περιοχη της επιλογης σας απο τα παρακατω πακετα: ΠΑΚΕΤΟ 1
  • 69€ για μικρες περιοχες (Μεσοφρυο η Άνω Χειλος η Παρειες η Πηγουνι η Ακροδαχτυλα η Θηλες η Γραμμη Μπικινι η Γραμμη Κοιλιας η Γραμμη Γλουτων η Πελμα) (Αρχικη τιμη 210€)
ΠΑΚΕΤΟ 2
  • 119€ για μεσαιες περιοχες (Λαιμος η Μασχαλες η Full Face η Full Μπικινι η Κολαρο & Ώμους... (Ανδρικο) η Άνω Χειλος & Θηλες η Γραμμη Κοιλιας & Άνω Χειλος η Γραμμη Κοιλιας & Θηλες η Χερια εως Αγκωνα) (Αρχικη τιμη 210€)
ΠΑΚΕΤΟ 3
  • 189€ για μεγαλες περιοχες (Στηθος Ανδρικο η Κοιλια η Πλατη η Μεση η Γαμπες η Γλουτοι η / Full Χερια) (Αρχικη τιμη 900€)
ΠΑΚΕΤΟ 4
  • 299€ για πολυ μεγαλες περιοχες (full ποδια γυναικειο η στηθος Ανδρικο και Κοιλια) (Αρχικη τιμη 1800€)
Το συστημα αποτριχωσης προσωπου και σωματος Epillysis περιλαμβανει: Συνδυασμο Υπηρεσιων Υψηλης Αποτελεσματικοτητας που βασιζονται σε τεχνολογια αιχμης και εχουν την δυνατοτητα να μας προσφερουν το αισθητικο αποτελεσμα που ζηταμε μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα σε λιγες μονο συνεδριες. Οι θεραπειες αυτες ειναι δερματολογικα εγγυημενες και αντιμετωπιζουν την ανεπιθυμητη τριχοφυΐα στο ανω χειλος, στις παριες, το πιγουνι (full face) καθως και σε ολοκληρο το σωμα ( μασχαλες, βραχιονες, στηθος, πλατη, θωρακας, κοιλια, μπικινι, γλουτοι, μηροι, γαμπες, ακομα και στα δαχτυλα των ποδιων). Περα απο την υψηλη τεχνολογια, εμφαση δινεται στην εφαρμογη των υπηρεσιων με χρηση των πιο εξελιγμενων πρωτοκολλων με στοχο την ασφαλεια εφαρμογης καθως και την βελτιστοποιηση του αποτελεσματος. Το συστημα Epillysis βασιζεται στο laser IPL, ενω αναλογα την καθε περιπτωση μπορει να συνδυαστει με την επιλεκτικη θερμολυση η την ενζυμικη ακανθολυση για την μεγιστοποιηση του αποτελεσματος. Για την διευκολυνση σας να ανακαλυψετε τις θεραπειες που σας ενδιαφερουν τις εχουμε καταταξει σε δυο βασικες κατηγοριες:
  • Laser IPL για την αποτριχωση σε προσωπο και σωμα που λειτουργει σαν πολλα Laser μαζι.
  • Συνοδευτικες μεθοδοι (επιλεκτικη θερμολυση και ενζυμικη ακανθολυση) για την συνδυαστικη δραση σε ειδικες περιπτωσεις οπως η λευκη τριχοφυΐα.
Επιστημονικη διαγνωστικη μεθοδος τελευταιας γενιας για να αναγνωρισουμε την αναγκη του καθε οργανισμου και να σχεδιασουμε τον πιο ενδεδειγμενο τροπο αντιμετωπισης του καθε αισθητικου «προβληματος».
προσφορα για: Οριστικη και ανωδυνη αποτριχωση ! Απο 69€ για 6 συνεδριες με το πιο αξιοπιστο, αποτελεσματικο & ασφαλες συστημα IPL, με επιλογη περιοχης ιδανικο για γυναικες και ανδρες, απο τα MediΠΡΙΝΟΥ!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες