Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ο μοναδικος ελληνικος μουσικος θεσμος των mad video music awards συμπληρωνει 10 χρονια και γιορταζει μ’ ενα





ο μοναδικος ελληνικος μουσικος θεσμος των mad video music awards συμπληρωνει 10 χρονια και γιορταζει μ’ ενα
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Εισιτηριο γενικης εισοδου για ενα ατομο στην αρενα του γηπεδου, για τα Mad Video Music Awards, που θα πραγματοποιηθουν για 10η συνεχη χρονια στο κλειστο γηπεδο Tae Kwon Do, την Τριτη 25 Ιουνιου 
  • Οι πυλες ανοιγουν στις 19:00
Η προσβαση στο χωρο του Tae Kwon Do πραγματοποιειται:
  • Με τραμ: Αποβιβαση στη σταση Δελτα Φαληρου (ακριβως στην πεζογεφυρα και κατευθυνεστε προς... την αποληξη της). Κοκκινη γραμμη (Νο 4) Συνταγμα-ΣΕΦ & Μπλε γραμμη (Νο3) Βουλα-ΣΕΦ.
  • Με λεωφορειο: Τα λεωφορια λεωφορεια εξυπηρετουν μετεπιβιβαση απο το σταθμο ΗΣΑΠ Νεου Φαληρου. Αποβιβαση στη σταση Αγια Σκεπη.
  1. 130 Πειραιας-Ν. Σμυρνη.
  2. A1 Πειραιας-Βουλα.
  3. Β1 Πειραιας-Άνω Γλυφαδα.
  4. 101 Πειραιας-Άλιμος-Ελληνικο.
  5. 217 Πειραιας-Αγ. Δημητριος (σταθμος metro Δαφνης).
  • Με τα ποδια η με ποδηλατο: Διασχιζοντας την πεζογεφυρα απο την εισοδο της στη Λεωφορο Συγγρου (απεναντι απο το Ευγενιδειο ιδρυμα).
  • Με ταξι: 
  1. Απο Θησεως: Στριβετε αριστερα στην παλαια Ποσειδωνος συνεχιζετε ευθεια και στο φαναρι της δευτερης αερογεφυρας (Πεζογεφυρα-Εσπλαναδας) στριβετε δεξια, προκειμενου να βγειτε στον παραδρομο οπου και αποβιβαζεστε.
  2. Απο Λεωφορο Συγγρου: Στο τελος της Συγγρου ακολουθειτε την εξοδο για Γλυφαδα. Παραμενετε στη δεξια λωριδα και πριν το πρωτο φαναρι, παιρνετε την εξοδο (δεξια) προς Καλλιθεα-Πειραια (παλαια Ποσειδωνος), κανοντας αναστροφη. Στη συνεχεια στριβετε αριστερα στο πρωτο φαναρι (περιπου στα 100 μετρα), ακολουθωντας την πινακιδα προς Κλειστο Γυμναστηριο, προκειμενου να εισελθετε στην εισοδο του παρκινγκ του γηπεδου Tae Kwon Do (απεναντι απο τα Village Cinemas).
  • Με Ι.Χ.: Η παραπανω διαδρομη. Parking (α) εντος του παρκινγκ.

προσφορα για: Ο μοναδικος ελληνικος μουσικος θεσμος των Mad Video Music Awards συμπληρωνει 10 χρονια και το γιορταζει μ’ ενα ανατρεπτικο μουσικο θεαμα! Εξασφαλιστε τα εισιτηρια σας & παρακολουθηστε το επετειακο show απο το οποιο θα παρελασουν πολλοι αγαπημενοι καλλιτεχνες με εντυπωσιακα acts, την Τριτη 25/6 στο κλειστο γηπεδο Tae Kwon Do! Εισιτηριο εισοδου για 1 ατομο, μονο 9€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες