Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

η τελεια ασκηση! 49€ αποκτησετε απολυτο μικρο και ευκολο μεταφορα οργανο γυμναστικης steper twist and shape





η τελεια ασκηση! 49€ αποκτησετε απολυτο μικρο και ευκολο μεταφορα οργανο γυμναστικης steper twist and shape
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Ένα οργανο γυμναστικης Steper Twist and Shape
Το οργανο γυμναστικης Steper Twist and Shape διαθετει κινηση πανω κατω και ταυτοχρονα αριστερη και δεξια στροφη για εκγυμναση ολου του σωματος, γλουτους, μεσα και εξω μηρους και κοιλιακους.
  • Kινηση: Η ασκηση πανω σε ενα μηχανημα step επιτρεπει στο σωμα σας να μιμηθει κινηση οταν τρεχετε, χωρις να προκαλει την εντονη επιδραση... στις αρθρωσεις σας, οπως γινεται στον διαδρομο.
  • Θερμιδες: Πολλοι ειδικοι αναφερουν οτι το μηχανημα step ειναι καλυτερο για καψιμο του λιπους, απο το διαδρομο, καθως ειναι πιο αποτελεσματικο σε λιγοτερο χρονο και με λιγοτερη προσπαθεια.
  • Έρευνα: Τελευταιες ερευνες αναφερουν οτι οι περισσοτεροι εργαζονται πιο σκληρα σε ενα μηχανημα step απο οτι στην πραγματικοτητα νομιζουν. Αυτη ειναι και η ειδοποιος διαφορα, που αιτιολογει το καψιμο των θερμιδων.
  • Tip: Το μηχανημα για step ενδεικνυται για υπερβαρους ανθρωπους, για ατομα μεγαλυτερης ηλικιας και για οσους αντιμετωπιζουν προβληματα με τις αρθρωσεις.

προσφορα για: Η τελεια ασκηση! 49€ για να αποκτησετε το απολυτο μικρο και ευκολο στη μεταφορα οργανο γυμναστικης Steper Twist and Shape που διαθετει κινηση πανω-κατω & ταυτοχρονα αριστερη- δεξια στροφη για εκγυμναση ολου του σωματος απο το Fit Advance!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες