Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ανεβαστε αδρεναλινη υψη! ένα paintball game διαρκειας 3 ωρων πληρη εξοπλισμο καθως και ενα καφε κερασμα





ανεβαστε αδρεναλινη υψη! ένα paintball game διαρκειας 3 ωρων πληρη εξοπλισμο καθως και ενα καφε κερασμα
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Ένα paintball game διαρκειας 3 ωρων, με πληρη εξοπλισμο, μασκα, οπλο, περιλαιμιο, γαντια (και θωρακα για τις γυναικες και τα ανηλικα ατομα)
  • Ένα καφε
Η χρωματοσφαιριση (αγγλικα: Paintball) ειναι ενα ομαδικο αθλημα που παιζεται σε πεδια απο δυο ομαδες, οι οποιες προσπαθουν να επιτυχουν καποιο σκοπο, συνηθως να κατακτησουν την σημαια της αντιπαλης ομαδας, να βγαλουν εκτος μαχης... ολους τους αντιπαλους για να κατακτησουν αυτοι την νικη κ.α. Για την εκπληρωση του σκοπου αυτου, ο καθε παικτης προσπαθει να "μαρκαρει", να διωξει δηλαδη απο το παιχνιδι παικτες της αντιπαλης ομαδας χρησιμοποιωντας "μαρκαδορους" (τα "οπλα" της χρωματοσφαιρισης) και μπιλιες οι οποιες περιεχουν χρωμα (χρωμοσφαιρες). Η χρωμοσφαιρα (paintball) ειναι μια μπιλια απο βιοδιασπωμενο υλικο που περιεχει υδροδιαλυτο χρωμα (νερομπογια). Το περιβλημα της μπιλιας ειναι απο μαλακη ζελατινη η οποια σπαει οταν η χρωμοσφαιρα προσκρουσει με την απαραιτητη ταχυτητα επανω σε σκληρη επιφανεια η σε καποιον παικτη, χρωματιζοντας την επιφανεια προσκρουσης (μαρκαρισμα).
  • Μαρκαδορος
Ένας μαρκαδορος (marker) ειναι η αρχικη συσκευη που χρησιμοποιειται στο παιχνιδι του paintball για να σημαδεψει εναν αντιτιθεμενο παικτη με χρωμα. Χρησιμοποιει αεριο (συνηθως διοξειδιο του ανθρακα η πεπιεσμενο αερα HPA) για να εξωθησει τη χρωμοσφαιρα, μεσω μιας καννης, με ταχυτητα περιπου 100 μετρα/δευτερολεπτο. Αυτη η ταχυτητα ειναι επαρκης για τις περισσοτερες χρωμοσφαιρες, ετσι ωστε να σπασουν επανω στον αντιπαλο, αλλα οχι αρκετα γρηγορα για να προκαλεσει ζημια περα απο τον ηπιο μωλωπισμο στην χειροτερη τον περιπτωσεων.
προσφορα για: Ανεβαστε την αδρεναλινη σας στα υψη! Ένα paintball game διαρκειας 3 ωρων με πληρη εξοπλισμο καθως και ενα καφε κερασμα απο το COUNTER STRIKE PAINTBALL, μονο 5€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες