Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

αποκτηστε ομορφο σωμα απαλλαγμενο απο τοπικο παχος! απο 49€ επιλεξετε 4, 6 8 εφαρμογες cavitation μη





αποκτηστε ομορφο σωμα απαλλαγμενο απο τοπικο παχος! απο 49€ επιλεξετε 4, 6 8 εφαρμογες cavitation μη
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 49€ για 4 εφαρμογες της τεχνολογια CAVITATION, κατα του τοπικου παχους (αρχικη τιμη 508€)
  • η
  • 69€ για 6 εφαρμογες της τεχνολογια CAVITATION, κατα του τοπικου παχους (αρχικη τιμη 762€)
  • η
  • 89€ για 8 εφαρμογες της τεχνολογια CAVITATION, κατα του τοπικου παχους (αρχικη τιμη 1016€)
Το Cavitation ειναι μια φυσικη αντιδραση που παραγεται μεσα σε υγρα... κατω απο την επιδραση μηχανικης ενεργειας. Σε κυτταρικο επιπεδο, μεσω του φαινομενου Cavitation μπορουμε να επιτυχουμε λυση των κυτταρικων μεμβρανων των λιποκυτταρων. Η λυση της κυτταρικης μεμβρανης που προκαλειται απο το Cavitation επιτρεπει στο εγκλωβισμενο λιπος να ελευθερωθει στον μεσοκυτταριο χωρο, και στην συνεχεια μεσω της λεμφου να οδηγηθει στα αποδομητικα οργανα (λιπολυση). Τα ηχητικα κυματα που εφαρμοζονται στο λιπωδη ιστο προκαλουν ρευστοποιηση των τριγλυκεριδιων που βρισκονται στα λιποκυτταρα, μεσω ενος συνθετου κυτταρικου εκφυλισμου μεχρι την πληρη ρηξη της κυτταρικης μεμβρανης των λιποκυτταρων. Η τεχνολογια λοιπον Cavitation ειναι ηχητικα κυματα που προκαλουν λυση της κυτταρικης μεμβρανης του λιποκυτταρου. Έτσι το λιποκυτταρο αδειαζει-ξεφουσκωνει με αποτελεσμα να προκαλειται αμεσο και εμφανες αδυνατισμα. Αναλογα με την κεφαλη που θα επιλεξουμε, εχουμε και αντιστοιχες δρασεις.
  1. Η επιπεδη κεφαλη εκπεμπει υπερηχητικα κυματα τα οποια δεν ειναι εστιασμενα και εχουν ηπια δραση. Χρησιμοποιειται για την θεραπεια χαμηλης η μετριας συσσωρευσης λιπους στις ευαισθητες περιοχες του σωματος.
  2. Η εστιακη κεφαλη εκπεμπει υπερηχητικα κυματα τα οποια ειναι εστιασμενα και εχουν ισχυρη δραση. Χρησιμοποιειται για πιο εντονες αναγκες λιπολυσης.
  3. Η κεφαλη PHOTOBIOMODULATION συνδυαζει υπερηχους χαμηλης συχνοτητας με τεχνολογια φωτοβιοδιεγερσης. Αυξανει αιματικη κυκλοφορια, διεγειρει την παραγωγη κολλαγονου, ινοβλαστων ενω παραλληλα αυξανει την λεμφικη δραστηριοτητα.

προσφορα για: Αποκτηστε ομορφο σωμα απαλλαγμενο απο το τοπικο παχος! Απο 49€ για να επιλεξετε 4, 6 η 8 εφαρμογες CAVITATION της μη επεμβατικης λιποαφαιρεσης που συνδυαζει υπερηχους με τεχνολογια φωτοβιοδιεγερσης, απο τα MediΠΡΙΝΟΥ!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες