Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

για τους λατρεις καλου κρασιου! 38€ συσκευασια 6 φιαλες οινου κτηματος παλυβου (2 φιαλες λευκου





για τους λατρεις καλου κρασιου! 38€ συσκευασια 6 φιαλες οινου κτηματος παλυβου (2 φιαλες λευκου
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Ένα κιβωτιο 6 φιαλων Κτημα Παλυβου
  1. 2 φιαλες λευκου οινου «Πετρινες πλαγιες»
  2. 1 φιαλη ροζε οινου «Βυσσινοκηπος»
  3. 3 φιαλες ερυθρου οινου «Κτημα Νεμεας»
  • «Πετρινες πλαγιες»
Ποικιλιες: Chardonnay – Μαλαγουζια Ο φρουτωδης χαρακτηρας του Chardonnay με ανανα, μπανανα, μηλο και αχλαδι παντρευεται μοναδικα με τους πιο... ωριμους χαρακτηρες του ροδακινου, βερικοκου και πορτοκαλιου της Μαλαγουζιας. Η οξυτητα του Chardonnay ισορροπειται απο την πιο μαλακη και ευχαριστη στο στομα Μαλαγουζια. Στομα γεματο που ακολουθει σε ενταση την μυτη με εντονο αρωμα και γλυκυτητα. Απολαυστε το με φαγητα αναλογα των χρωματικων αποχρωσεων οπως ψαρι, οστρακα, γαριδες, καραβιδες, κοτοπουλο, γαλοπουλα, μοσχαρι γαλακτος και με λευκες η ανοιχτοχρωμες σαλτσες. Επισης με ζυμαρικα που συνοδευονται απο ασπρη σαλτσα και πιατα αλλαντικων.
  • «Βυσσινοκηπος»
Ποικιλιες: Αγιωργητικο Λαμπερο ροδι, σχεδον βυσσινι με κυανες αποχρωσεις. Έντονα και καθαρα αρωματα βυσσινου, κερασιου και φραουλας. Πολυ γεματο στομα με ωραια αισθηση οξυτητας και τανινων. Γευστικο με μεγαλη διαρκεια. Απολαυστε το με ψαρι, λευκο κρεας και κρεας μαγειρεμενο με πολλα καρυκευματα. Με πιατα αλλαντικων και μαγειρευτα λαχανικα καθως και με λευκα ημισκληρα τυρια
  • «Κτημα Νεμεας»
Ποικιλιες: Αγιωργητικο Βαθυ πορφυρο. Πυκνο αρωμα μαυρο κερασιων και βανιλιας, με νοτες σοκολατας, γαλακτος και καμενου ξυλου. Γεματο στομα με καλη δομη και πληθωρικες τανινες που χαριζουν μακρα επιγευση. Απολαυστε το με ζουμερα κοκκινα κρεατα συνοδεια πλουσιων αρωματικων σαλτσων.
προσφορα για: Για τους λατρεις του καλου κρασιου! 38€ για μια συσκευασια με 6 φιαλες οινου Κτηματος Παλυβου (2 φιαλες λευκου «Πετρινες πλαγιες», 1 φιαλη ροζε «Βυσσινοκηπος» & 3 φιαλες ερυθρου «Κτημα Νεμεας») απο την καβα Ανθιδης σε Κολωνακι & Κορωπι!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες